Ετικέτες:

Στοίχημα: Ποντάρουμε σε «ψαγμένες» επιλογές

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  31.08.2021 | 13:59

Ομολογουμένως η σημερινή (31/8) ημέρα δεν «σφύζει» από ποδοσφαιρική δράση. Από αύριο και πάλι θα έχουμε ένα γεμάτο πρόγραμμα λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Σήμερα η στοιχηματική στήλη του sports3.gr κάνει ένα «ζέσταμα» με κάποιες… ψαγμένες επιλογές από διοργανώσεις χαμηλής δυναμικότητας. Κότκα – Ίντερ Τούρκου 18:30 H Κότκα έχει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα. […]

Ομολογουμένως η σημερινή (31/8) ημέρα δεν «σφύζει» από ποδοσφαιρική δράση. Από αύριο και πάλι θα έχουμε ένα γεμάτο πρόγραμμα λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Σήμερα η στοιχηματική στήλη του sports3.gr κάνει ένα «ζέσταμα» με κάποιες… ψαγμένες επιλογές από διοργανώσεις χαμηλής δυναμικότητας.

Κότκα – Ίντερ Τούρκου 18:30

H Κότκα έχει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα. Του λόγου το αληθές αποδεικνύει το γεγονός πως δεν έχει σκοράρει στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της. Η Ίντερ από την άλλη δείχνει κακό πρόσωπο μακριά από την έδρα της. Αναμένεται ένα κακό παιχνίδι, στο οποίο δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ.

Σημείο: Under 2.5

Ενδεικτική απόδοση: 2.10

Τρέλεμποργκ – Έστερ 20:00

Η Τρέλεμποργκ «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς, ώστε να πλησιάσει το «γκρουπ» της ανόδου. Αν μη τι άλλο στην έδρα της είναι αρκούντως αποτελεσματική. Από την άλλη η Έστερ ψάχνει να βρει ρυθμό και ειδικά εκτός έδρας προβληματίζει. Θα εμπιστευτούμε την γηπεδούχο ομάδα.

Σημείο: 1

Ενδεικτική απόδοση: 2.00

Κάρλαϊλ – Χάρτλπουλ 21:00

Οι δυο ομάδες συναντιούνται ξανά σε διάστημα μόλις τριών ημερών. Το Σάββατο η Χάρτλπουλ κέρδισε εντός έδρας με 2-1 για το πρωτάθλημα. Στο αποψινό παιχνίδι για το League Trophy αναμένονται αλλαγές. Θα ποντάρουμε πως για ακόμα μια φορά θα βγει το G/G.

Σημείο: G/G

Ενδεικτική απόδοση: 2.00