Στοίχημα: Ποντάρουμε σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και… Μπακασέτα

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  19.08.2021 | 15:23

Ώρα Ευρώπης για τους δύο εκπροσώπους του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Ριέκα στην Τούμπα. Η στοιχηματική στήλη του sports3.gr σας έχει επιλογές και για τις δύο αναμετρήσεις, ενώ την τριάδα συμπληρώνει σημείο από το Τράμπζονσπορ – Ρόμα, στο οποίο […]

Ώρα Ευρώπης για τους δύο εκπροσώπους του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Ριέκα στην Τούμπα. Η στοιχηματική στήλη του sports3.gr σας έχει επιλογές και για τις δύο αναμετρήσεις, ενώ την τριάδα συμπληρώνει σημείο από το Τράμπζονσπορ – Ρόμα, στο οποίο θα αγωνιστεί ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, Τάσος Μπακασέτας.

Τραμπζονσπόρ – Ρόμα 20:30

Δεν χωράει αμφιβολία πως υπάρχει μια μεγάλη ποιοτική διαφορά. Η Τράμπζονσπορ είναι εξαιρετική στην επίθεση, όμως στην άμυνα έχει σοβαρά θέματα. Φυσικά και οι Ρωμαίοι δεν φημίζονται για την άμυνα τους, ενώ σε αντίθεση με τους Τούρκους δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Το παιχνίδι αναμένεται να έχει πολλά γκολ.

Σημείο: G/G & Οver 2.5

Ενδεικτική απόδοση: 1.88

ΠΑΟΚ – Ριέκα 21:00

Η Ριέκα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με σημαντικές απουσίες, όμως έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό λόγω περισσότερων παιχνιδιών. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει περισσότερη ποιότητα, ενώ φυσικά έχει και τη δύναμη της Τούμπας στο πλευρό του. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει μια καθαρή νίκη. Η επιλογή 2 έως 3 γκολ είναι αρκετά «value for money».

Σημείο: 2-3 Γκολ

Eνδεικτική απόδοση: 1.98

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας 22:00

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας πάει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Οι Σλοβάκοι έχουν πάμπολα αγωνιστικά προβλήματα και πάνε να αντιμετωπίσουν ένα «πληγωμένο» θηρίο. Θα νικήσει εύκολα ο Ολυμπιακός.

Σημείο: 1 & Over 2.5

Eνδεικτική απόδοση: 2.27