Στίβεν Τσούμπερ: “Φανταστική ομάδα η ΑΕΚ – Ανυπομονώ να παίξω” [vids]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  30.08.2021 | 14:44

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ σχετικά με την απόκτηση του Στίβεν Τσούμπερ, ο διεθνής ποδοσφαιριστής  έστειλε το δικό του μήνυμα στους «φίλους» των «κιτρινόμαυρων». Οι δηλώσεις του «Γειά σας αγαπητοί φίλοι. Είμαι ο Στίβεν Τσούμπερ και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σ’ αυτό το φανταστικό κλαμπ. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε όλους εσάς, […]

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ σχετικά με την απόκτηση του Στίβεν Τσούμπερ, ο διεθνής ποδοσφαιριστής  έστειλε το δικό του μήνυμα στους «φίλους» των «κιτρινόμαυρων».

Οι δηλώσεις του

«Γειά σας αγαπητοί φίλοι. Είμαι ο Στίβεν Τσούμπερ και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σ’ αυτό το φανταστικό κλαμπ. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε όλους εσάς, τους εκπληκτικούς φιλάθλους». 

«Στόχος οι τίτλοι»

«Είναι πραγματικά όμορφο το να βρίσκομαι εδώ. Ήταν μια πολύ μακρά μέρα για μένα, όμως είμαι πολύ χαρούμενος. Βλέποντας τα πρόσωπα των ανθρώπων εδώ νιώθω περήφανος, όπως και με τα τρόπαια εδώ… Οπότε, είμαι πολύ πολύ χαρούμενος. Είχα πολύ καλές συζητήσεις με τους ανθρώπους του κλαμπ, ήμασταν σε επαφή για μια μεγάλη περίοδο και η προσπάθεια που έκαναν ήταν… Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα ήταν να νιώθω πως όλο το κλαμπ με θέλει πολύ, οπότε στο τέλος ήταν μια εύκολη απόφαση. (Το πρώτο που έμαθα για την ΑΕΚ) ήταν ότι πρέπει να κατακτά τίτλους και να κερδίζει τους ανταγωνιστές της.

Καταρχήν θέλω να μην έχω τραυματισμούς, όλοι μας, όλη η ομάδα. Γιατί ως ομάδα έχουμε μεγάλη ποιότητα και αν όλοι οι παίκτες είμαστε υγιείς, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ανυπομονώ να τα πετύχω μαζί τους».