Στις 12 Σεπτεμβρίου ο 3ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές»

Στις 12 Σεπτεμβρίου ο 3ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές»

 admin

  |  11.08.2020 | 17:17

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ», προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 3ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές» 5,2 χλμ, στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, καθώς και περιπατητική διαδρομή 1.700 μέτρων. Η εκκίνηση και τερματισμός θα γίνουν εντός του χώρου του […]

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ», προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 3ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές» 5,2 χλμ, στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, καθώς και περιπατητική διαδρομή 1.700 μέτρων.

Η εκκίνηση και τερματισμός θα γίνουν εντός του χώρου του Πεδίου Άρεως. Ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Σύμφωνα με την προκήρυξη του αγώνα: «το αθλητικό γεγονός του 3ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές» κινείται στο τρίπτυχο του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, του Πολιτισμού και της ευαισθητοποίησης για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας.

Η ΖΟΤΕΝ, σε συνεργασία με τον Α.Π.Σ «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ», θα είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση και υλοποίηση του περιβαλλοντικού προγράμματος. Η βασική μας δέσμευση είναι να χρησιμοποιήσουμε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη μας αποτελεσματικά, να μειώσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα, να είμαστε υπεύθυνοι για τα απόβλητα που θα παραχθούν στο πολιτιστικό και αθλητικό αυτό γεγονός».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκκίνηση του αγώνα των 5 χλμ θα δοθεί στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 19:00, ενώ η εκκίνηση της περιπατητικής διαδρομής στις 20:00. Πιο συγκεκριμένα: «για τη διαδρομή των 5χλμ. θα ακολουθηθεί η εξής διαδρομή: Εκκίνηση Άγαλμα Κων/νου, πρώτη στροφή δεξιά περνάμε από το Άγαλμα της Αθηνάς, Αγ. Χαράλαμπο, Αγ Ταξιάρχες με το άγαλμα του Υψηλάντη, δεξιά στον πανέμορφο δρόμο με τις προτομές των Ηρώων του 1821, αριστερά μικρό στρωμένο χωμάτινο κομμάτι και έξοδος στο σημείο Εκκίνησης). Η διαδρομή αποτελείται από 3 στροφές».

Στην ίδια διαδρομή καλούνται οι κάτοικοι και όποιοι άλλοι επιθυμούν, να περπατήσουν ένα γύρο δηλαδή 1,7 χλμ, να γεμίσουν και να χαρούν το Πεδίον Αρεως. Στον αγώνα των 5 χλμ θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Πέρα από τους ελεγκτές θα υπάρχουν στον δρόμο και ένα Ηλεκτρονικό check point.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να καταχωρηθούν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.athenianrunnersclub.gr/register/#1522081308852-62b7f5f4-02a2.

Αιτήσεις συμμετοχής καθώς και η πληρωμή του αντιτίμου θα γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 7/9/2020 και ώρα 14:00. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα δίνονται νέες συμμετοχές. Το όριο για τον αγώνα θα είναι συνολικά 300 συμμετοχές. Για την πλήρωση των ανωτέρω ορίων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και επομένως οι συμμετοχές ενδέχεται να κλείσουν πριν την ανωτέρω ημερομηνία

Το αντίτιμο συμμετοχής που θα καλύψει τα έξοδα του αγώνα ορίζεται σε 5 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να πληροφορηθείτε το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Χορτοφαγική διατροφή: 10+1 τροφές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας γευστικότερη

Η χορτοφαγία, δηλαδή η αποχή από την κατανάλωση κρέατος και ψαριών γίνεται ολοένα και συχνότερα τρόπος ζωής πολλών ατόμων στη χώρα μας. Συχνά δημιουργείται το διατροφικό δίλημμα αν, με τη συγκεκριμένη διατροφή, ο οργανισμός στερείται πολύτιμα στοιχεία ή μπορεί να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά. Η απάντηση είναι ότι μπορεί, καθώς υπάρχουν τρόφιμα φυτικής προέλευσης, […]

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

05.11.2021 | 14:07

Ράγισμα στο πλευρό ο Μουνάφο

Ο Μουνάφο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων με χτύπημα στο πλευρό υπέστη ράγισμα, όπως έδειξε η ακτινογραφία.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:37

«Ο Μελισσανίδης απείλησε τηλεφωνικά τον Καρυπίδη ότι θα τον βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:19

Ασύλληπτο γκολ από τον μυθικό Ζλάταν με απευθείας φάουλ [vds]

Με ένα απίθανο φάουλ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 25ο λεπτό του ντέρμπι με τη Ρόμα.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

31.10.2021 | 23:58