Σπανός: «Ήμασταν άψογοι τακτικά, χτυπήσαμε τις αδυναμίες του Άρη» [vid]

Σπανός: «Ήμασταν άψογοι τακτικά, χτυπήσαμε τις αδυναμίες του Άρη» [vid]

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  17.09.2021 | 22:41

Ο Ιωνικός επικράτησε με 1-0 του Άρη για την 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Δημήτρη Σπανό να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του, όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του. Ο προπονητής των «κυανόλευκων» επισήμανε πως οι παίκτες του ήταν άψογοι τακτικά, χτυπώντας όλες τις αδυναμίες των Θεσσαλονικιών, φτάνοντας με αυτό […]

Ο Ιωνικός επικράτησε με 1-0 του Άρη για την 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Δημήτρη Σπανό να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του, όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» επισήμανε πως οι παίκτες του ήταν άψογοι τακτικά, χτυπώντας όλες τις αδυναμίες των Θεσσαλονικιών, φτάνοντας με αυτό τον τρόπο στη σπουδαία νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι λογικό να έχουμε ένα ωφέλιμο άγχος. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, τακτικά είμαστε άψογοι, χτυπήσαμε τις αδυναμίες του Άρη και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο της νίκης που είναι πολύ σημαντικό.

Έχει να κάνει με την στιγμή και την ατομικότητα ενός παίκτη. Η ομάδα στάθηκε καλά, η ομάδα ήταν διαβασμένη, αλλά δεν θέλουμε να ευλογούμε τα γένια μας, τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που θα πουν τι δουλειά κάνουμε.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι πιο κρίσιμο για εμάς, γιατί χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον ΠΑΣ που είναι και αυτός μια μεγάλη ομάδα, είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψουμε για την σωτηρία. Ο Άρης είναι σε υψηλό επίπεδο και αν κρατήσει την ψυχραιμία του και την ηρεμία του θα κάνει καλή πορεία στην συνέχεια.

Είμαστε μια ομάδα με διαφορετικό DNA, βλέπω έναν άλλο τρόπο διοίκησης εδώ υπάρχει λογική και όταν υπάρχει λογική στο ποδόσφαιρο μπορείς να κάνεις το καλύτερο».