Σούλης Παπαδόπουλος: Μίλησε για Λουτσέσκου, Άρη και Μήτρογλου

Σούλης Παπαδόπουλος: Μίλησε για Λουτσέσκου, Άρη και Μήτρογλου

 Μιχάλης Νιαβής

  |  28.09.2021 | 12:54

Σούλης Παπαδόπουλος: Μίλησε για Λουτσέσκου, Άρη και Μήτρογλου. Όλα όσα τόνισε ο 54χρονος τεχνικός.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας πως «οι παίκτες του παίζουν για πάρτη του». Παράλληλα, μίλησε για τη φετινή ομάδα του Άρη και σχολίασε τον Κώστα Μήτρογλου.

Σούλης Παπαδόπουλος: Τι είπε για τον Λουτσέσκου

«Δεν είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά οι παίκτες του παίζουν για πάρτη του κι αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και στις δηλώσεις που κάνουν. Μετά την ήττα από τον ΠΑΣ περίμενα δύσκολες καταστάσεις στον ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν σε ενθουσιάζει ο Ραζβάν με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει μέχρι τέλος το Πρωτάθλημα. Κέρδισε κατά κράτος την ΑΕΚ και ειδικά από τον πάγκο».

Σούλης Παπαδόπουλος: Τι είπε για Μήτρογλου και Άρη

«Ο Μήτρογλου ξέρουμε τι αξία έχει ως ποδοσφαιριστής, όμως του λείπει ο ρυθμός και τα παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψει και ο ίδιος. Άλλος παίκτης ήταν πριν δυο χρόνια κι άλλο τώρα, αλλά η αξία πάντα αξία είναι. Και ο Άρης μπορεί να του την βγάλει. Θέλει υπομονή και δουλειά και από τους δυο. Κάποιοι παίκτες θέλουν ειδική μεταχείριση. Όσον αφορά τον Καμαρά είναι ένας ποδοσφαιριστής που βγαίνει έξω από την περιοχή, πετυχαίνει γκολ από μακρινή απόσταση και ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες».