ΣΟΚ! Νεκρός σε τροχαίο ατύχημα ο ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος των Razastarr

 newsroom

  |  23.08.2021 | 14:23

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 46χρονος ράπερ,  Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr,  σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Κυριακής. Ο ξαφνικός θάνατός του έγινε γνωστός μέσα από τα social media. Οι Razastarr δημιουργήθηκαν το 1993 στον Βύρωνα από τους Οδυσσεά-Ανδρέα Τσιαμπόκαλο (Οδυσσέα) και Νικόλα Καρίμαλη (Νικόλας). Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής […]

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 46χρονος ράπερ,  Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr,  σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Κυριακής.

Ο ξαφνικός θάνατός του έγινε γνωστός μέσα από τα social media. Οι Razastarr δημιουργήθηκαν το 1993 στον Βύρωνα από τους Οδυσσεά-Ανδρέα Τσιαμπόκαλο (Οδυσσέα) και Νικόλα Καρίμαλη (Νικόλας).

Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του Γιολάντας Τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστής ως Sadahzinia, που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού hip hop/low bap συγκροτήματος Active Member.  :

«Αυτή είναι η αγκαλιά του αδερφού μου, Αντρέας – Οδυσσέας Δρακος Τσιαμπόκαλος – έκλεισε μέσα της τη συντριβή μου ξανά να με παρηγορήσει. Αγάπη μου γλυκειά σε χαιρετώ, πήγαινε στο καλό και αναπαυσου.»