Σισέ: Επίθεση… αέρος και γκολ [vid]

Σισέ: Επίθεση… αέρος και γκολ [vid]

 Παύλος Σαχτούρης

  |  19.09.2021 | 21:48

Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο ματς με τη Λαμία ήρθε στο 12ο λεπτό. Ένα γκολ που αποτελεί προϊόν της συνεργασίας ανάμεσα στον Παπέ Αμπού Σισέ και τον Ματιέ Βαλμπουενά. Μια φάση δουλεμένη στο Ρέντη, με τις εξαιρετικές εκτελέσεις του Βαλμπουενά. Το θέμα είναι πώς αυτό το γκολ ήταν ξεχωριστό. Στην εκτέλεση φάουλ του Γάλλου, […]

Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο ματς με τη Λαμία ήρθε στο 12ο λεπτό. Ένα γκολ που αποτελεί προϊόν της συνεργασίας ανάμεσα στον Παπέ Αμπού Σισέ και τον Ματιέ Βαλμπουενά. Μια φάση δουλεμένη στο Ρέντη, με τις εξαιρετικές εκτελέσεις του Βαλμπουενά. Το θέμα είναι πώς αυτό το γκολ ήταν ξεχωριστό.

Στην εκτέλεση φάουλ του Γάλλου, ο Σενεγαλέζος έχει κάνει απίστευτο άλμα. Έχει πηδήσει στο.. Θεό για ποδοσφαιριστή. Η μέτρηση που έγινε έδειξε πώς ο Σισέ σηκώθηκε στα 2.40 μέτρα για να πάρει την κεφαλιά που έφερε το 0-1 για τον Ολυμπιακό.

Ένα άλμα εκπληκτικό που δεν βλέπουμε συχνά στο ποδόσφαιρο. Ο Σισέ ήταν τουλάχιστο ένα κεφάλι πάνω από τον επόμενο αντίπαλο ή συμπαίκτη που συμμετείχε στη φάση και πήδηξε για να διεκδικήσει την κεφαλιά. Δείγμα των αθλητικών του ικανοτήτων που σε αυτό το επίπεδο κάνουν τη διαφορά.