Σφαιρόπουλος: «Ο Ίβκοβιτς αποτέλεσε πηγή έμπνευσης»

Σφαιρόπουλος: «Ο Ίβκοβιτς αποτέλεσε πηγή έμπνευσης»

 Μιχάλης Νιαβής

  |  17.09.2021 | 10:55

Θλίψη έχει προκαλέσει στο χώρο του μπάσκετ ο χαμός του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος είχε εξαιρετικές σχέσεις με το Σέρβο προπονητή «αποχαιρέτησε» και εκείνος το θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το μήνυμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου «Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν μια θρυλική μορφή στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μπάσκετ. Αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για αμέτρητους αθλητές, […]

Θλίψη έχει προκαλέσει στο χώρο του μπάσκετ ο χαμός του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος είχε εξαιρετικές σχέσεις με το Σέρβο προπονητή «αποχαιρέτησε» και εκείνος το θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το μήνυμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου

«Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν μια θρυλική μορφή στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μπάσκετ. Αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για αμέτρητους αθλητές, προπονητές και φιλάθλους. Συνέβαλε τα μέγιστα στην εξέλιξη του μπάσκετ ως προπονητής και η επιτυχία που είχε στην ανάδειξη τόσων παικτών όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν την κληρονομιά του στο άθλημα. Θα είναι για πάντα μια πηγή έμπνευσης και γνώσης», ανέφερε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ.