Ετικέτες: , ,

Σεβασμός, αλληλεγγύη και η διέξοδος χαράς, που έχουμε ανάγκη…

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  08.08.2021 | 08:50

Η δύσκολη κατάσταση με τον πύρινο όλεθρο συνεχίζεται σε πολλά σημεία της χώρας μας. Πολλοί δηλώνουν και αρκετοί είναι σίγουρα συγκλονισμένοι, υπάρχουν όμως και οι πληγέντες που υποφέρουν. Τα λόγια στήριξης και τα στάτους στο… facebook, δεν βοηθάνε πάντως ιδιαίτερα. Σε κάθε δύσκολη κατάσταση. Σημασία έχουν μόνο δύο πράγματα. Το ένα – θα το επαναλάβω […]

Η δύσκολη κατάσταση με τον πύρινο όλεθρο συνεχίζεται σε πολλά σημεία της χώρας μας. Πολλοί δηλώνουν και αρκετοί είναι σίγουρα συγκλονισμένοι, υπάρχουν όμως και οι πληγέντες που υποφέρουν. Τα λόγια στήριξης και τα στάτους στο… facebook, δεν βοηθάνε πάντως ιδιαίτερα. Σε κάθε δύσκολη κατάσταση.

Σημασία έχουν μόνο δύο πράγματα. Το ένα – θα το επαναλάβω – είναι να αλλάξουμε νοοτροπία και να γίνουμε άνθρωποι που θα σεβόμαστε. Θα σεβόμαστε τον συνάνθρωπο, τα ζώα, το περιβάλλον. Να μάθουμε ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ! Το άλλο να είμαστε αλληλέγγυοι και να στηρίζουμε χωρίς να προσδοκάμε σε ανταπόδοση και σε συμφέρον.

Χωρίς να το έχει ανάγκη, θέλω και από αυτό εδώ το μετερίζι του «enwsi.gr», να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ORIGINAL 21, που για μια ακόμα φορά, δείχνει την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη της και στέκεται με ΠΡΑΞΕΙΣ και όχι με λόγια, δίπλα στους πληγέντες. Αυτό μόνο και πάμε στα της ΑΕΚ. Ξεκαθαρίζοντας ότι το παρόν blog, γράφτηκε πριν από το φιλικό της ομάδας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Διαβάστε περισσότερα στο Εnwsi.gr