Σέριφος, Σίφνος, Μήλος: Island Hopping με το Champion Jet 2 της SEAJETS
Ετικέτες: ,

Σέριφος, Σίφνος, Μήλος: Island Hopping με το Champion Jet 2 της SEAJETS

 Κατερίνα Θεοδωροπούλου

  |  16.08.2021 | 13:43

Η απόκοσμη γοητεία τους, η επιμονή των ανθρώπων τους να διατηρήσουν τα παραδοσιακά στοιχεία του τόπου τους χωρίς ίχνη κοσμικότητας, κάνουν τη Σέριφο, τη Σίφνο και τη Μήλο αγαπημένους προορισμούς για όσους αναζητούμε διακοπές γεμάτες ομορφιά, ξεκούραση και εικόνες που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό μας. Ειδικά τώρα με το Champion Jet 2 της SEAJETS, […]

Η απόκοσμη γοητεία τους, η επιμονή των ανθρώπων τους να διατηρήσουν τα παραδοσιακά στοιχεία του τόπου τους χωρίς ίχνη κοσμικότητας, κάνουν τη Σέριφο, τη Σίφνο και τη Μήλο αγαπημένους προορισμούς για όσους αναζητούμε διακοπές γεμάτες ομορφιά, ξεκούραση και εικόνες που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό μας.

Ειδικά τώρα με το Champion Jet 2 της SEAJETS, μπορούμε να φτάσουμε στον προορισμό μας σε λίγες μόνο ώρες με άνεση και ταχύτητα. O πρωταθλητής Αιγαίου Champion Jet 2, το ταχύτερο οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή με χωρητικότητα 1100 επιβατών και 180 οχημάτων, έχει δύο καθημερινά δρομολόγια από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο και Μήλο, μας μεταφέρει

Μάλιστα, φτάνει στη Σέριφο σε 2 ώρες και 5’, στη Σίφνο σε 2 ώρες και 30’ και στη Μήλο σε 3 ώρες και 20’, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε φέτος και το περίφημο Island Hopping. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε το πρωί να απολαύσετε τη βουτιά σας στην περιβόητη Ψιλή Άμμο και το απόγευμα να κάνετε την περαντζάδα σας στη γραφική χώρα της Σίφνου ή την Πλάκα της Μήλου.

Προσφορές που αξίζουν

Η SEAJETS πάντα φροντίζει για τις προσφορές που χαρίζει στους ταξιδιώτες. Έτσι, μπορούμε να επωφεληθούμε, αν κλείσουμε νωρίς τα εισιτήριά μας, με -25% (ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων), ενώ αν είστε τρίτεκνοι έχετε έκπτωση 20%. Επίσης, υπάρχει έκπτωση μόνιμων κατοίκων 20%, αλλά και έκπτωση 20% στα Ι.Χ. αυτοκίνητα μικρού μήκους.

Λίγα λόγια για τη SEAJETS

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως εξυπηρετώντας συνολικά 38 λιμάνια και περισσότερες από 300 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και Κρήτη με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο. Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, φτάνεις στα αγαπημένα σου νησιά πιο γρήγορα από ποτέ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
Επισκεφθείτε το www.seajets.gr
Τηλεφωνήστε στο 210 7107710
Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα