Σεμπαστιάν Παλάσιος: «Ενημέρωσε τον προπονητή του ότι θέλει να πάει στο Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στην τελική ευθεία την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος μετά την συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε έναντι 1.2 εκατομμυρίων ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη Το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία του Τριφυλλιού και με την Πατσούκας με την οποία η Ιντεπετιέντε συνομιλεί για τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής. Μόνο έτσι μπορεί να ολοκληρωθεί η […]

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στην τελική ευθεία την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος μετά την συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε έναντι 1.2 εκατομμυρίων ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη

Το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία του Τριφυλλιού και με την Πατσούκας με την οποία η Ιντεπετιέντε συνομιλεί για τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Μόνο έτσι μπορεί να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Παλάσιος στον Παναθηναϊκός καθώς απαιτείται και η έγκριση της Πατσούκα για κάθε κίνηση της Ιντεπεντέντιε.

Η υπόθεση έχει προχωρήσει αρκετά και στην Αργεντινή έδωσαν μία λεπτομέρεια καθώς σύμφωνα με το ESPN ο Παλάσιος , ενημέρωσε τον προπονητή της Ιντεπεντιέντε, Φαλκιόνι, πως θέλει να φύγει για να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους».