Σεμέδο: Η επιστροφή και οι ευχαριστίες για την στήριξη [pic]

Σεμέδο: Η επιστροφή και οι ευχαριστίες για την στήριξη [pic]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  26.09.2021 | 14:37

Σεμέδο: Η επιστροφή και οι ευχαριστίες για την στήριξη. Με ανάρτησή του ο Ρούμπεν Σεμέδο υποστήριξε ξανά την αθωότητά του.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρώτο μήνυμα μετά τις κατηγορίες για βιασμό. Ο Πορτογάλος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν σε μια δύσκολη περίοδο για τον ίδιο.  Παράλληλα, επεσήμανε προς όσους δεν τον πιστεύουν ότι θα κάνει τα πάντα για να σηκωθεί ξανά και να επιστρέψει σε αυτό που αγαπά.

«Αυτός είμαι εγώ γεμάτος από σημάδια και ατέλειες, πατέρας, γιος, σύζυγος, φίλος. Ποτέ μου δεν έκρυψα ή απέρριψα τις ευθύνες πόσω μάλλον όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ότι είμαι αθώος γιατό αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα ολοκληρωθεί. Ό,τι πέτυχα και τα λάθη που έκανα με διαμόρφωσαν ως άνδρα.

Αλλά πιο σημαντικό απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα αυτή την σκοτεινή περίοδο (ακόμη ένα εμπόδιο να περάσω) και για αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν πίστεψαν ποτέ είναι ακόμη μία στιγμή να αποδείξω ποιος είναι ο Σεμέδο. Και αν δεν με περίμεναν να σηκωθώ μετά που με έκαναν να πέσω, κάνουν λάθος επειδή έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ να γυρίσω στην δουλειά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Σιγά σιγά απαντώ στα μηνύματα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού.