Μπορεί η αμερικανική ιστοσελίδα να αποκάλυψε, σε ανάρτησή της για τους 12 διεθνείς πολίστες των ΗΠΑ που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στην Ευρώπη, ότι θα έρθουν στον ΝΟ Χίου οι Ντρου Χόλαντ και Μπένετ Ουίλιαμς, όμως στην ομάδα του νησιού της μαστίχας η κατάσταση δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει. Αντίθετα, φαίνεται πως τα πράγματα είναι σκούρα. […]
Μπορεί η αμερικανική ιστοσελίδα να αποκάλυψε, σε ανάρτησή της για τους 12 διεθνείς πολίστες των ΗΠΑ που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στην Ευρώπη, ότι θα έρθουν στον ΝΟ Χίου οι Ντρου Χόλαντ και Μπένετ Ουίλιαμς, όμως στην ομάδα του νησιού της μαστίχας η κατάσταση δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει. Αντίθετα, φαίνεται πως τα πράγματα είναι σκούρα.
Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Αλήθεια» της Χίου γίνεται αναφορά στις δηλώσεις του προέδρου του ΝΟ Χίου Δημήτρη Σκαπινάκη (φωτο) στο «Ράδιο Αλήθεια», στις οποίες τόνισε ότι απαιτείται… σανίδα σωτηρίας 60.000 ευρώ ώστε η ανδρική ομάδα να αγωνιστεί στην Α1 των Ανδρών (από την οποία δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ) την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Αναλυτικά το δημοσίευμα έχει ως εξής:
«Με την προθεσμία της δήλωσης από μέρους του ΝΟΧ για τη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας πόλο Ανδρών να εκπνέει την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, η ομάδααναζητά σανίδα σωτηρίας ώστε να καταφέρει και αυτή τη φορά να δώσει το “παρών”.
Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι άλλο από το οικονομικό, το οποίο διογκώνεται λόγω των εξόδων μετακίνησης της ομάδας που εκτινάσσει το ετήσιο κόστος κατά 60.000 ευρώ, όπως είπε σήμερα στο «Ράδιο Αλήθεια» ο Πρόεδρος του ΝΟΧ, Δημήτρης Σκαπινάκης.
Σημειωτέον ανάσα σε αυτό το βαρίδι είχε δώσει τις 3 τελευταίες αγωνιστικές περιόδους η συνεργασία με την Astra Airlines η οποία όμως τερματίστηκε άδοξα μετά την παύση λειτουργίας της θεσσαλονικιάς αεροπορικής εταιρείας.
Στην προσπάθειά της η διοίκηση να βγει από το αδιέξοδο έχει απευθυνθεί στοΔήμο Χίου και στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου, ζητώντας την οικονομική στήριξή τους. Στην κατεύθυνση αυτή προγραμματίζεται αύριο στις 11.30 το πρωί συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, του οποίου οι ανακοινώσεις αναμένονται με ενδιαφέρον.
Σε περίπτωση –την οποία απεύχονται- δεν βρεθεί λύση τότε τα τεκταινόμενα στην κορωνίδα του ΝΟΧ, που είναι η ομάδα πόλο των Ανδρών, όπως είπε ο κος Σκαπινάκης, θα επιφέρουν αλυσιδωτές αντιδράσεις φτάνοντας μέχρι τη βάση, που είναι τα τμήματα που αθλούνται εκατοντάδες άτομα».