Ρούμπεν Σεμέδο: «Είμαι αθώος, όλα γίνονται για τα λεφτά»

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  31.08.2021 | 12:28

Ο Ρούμπεν Σεμέδο παρευρέθηκε σήμερα στην Ευελπίδων ώστε να απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για την κατηγορία του βιασμού μιας 17χρονης κοπέλας. Εν τέλει η απολογία του πήρε αναβολή για την ερχόμενη Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, στις 13:00. O ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε και πάλι στη ΓΑΔΑ όπου και θα παραμείνει έως ότου να απολογηθεί. Ο Πορτογάλος […]

Ο Ρούμπεν Σεμέδο παρευρέθηκε σήμερα στην Ευελπίδων ώστε να απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για την κατηγορία του βιασμού μιας 17χρονης κοπέλας. Εν τέλει η απολογία του πήρε αναβολή για την ερχόμενη Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, στις 13:00. O ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε και πάλι στη ΓΑΔΑ όπου και θα παραμείνει έως ότου να απολογηθεί.

Ο Πορτογάλος στόπερ μόλις βγήκε από την Ευελπίδων ξέσπασε μπροστά στις κάμερες και τόνισε πως όλα γίνονται για τα… λεφτά. Ο Σεμέδο ανέφερε πως: «Είμαι αθώος, όλα γίνονται για τα λεφτά. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής δεν θα είχε γίνει τίποτα. Θέλω να είστε εδώ όταν θα αθωωθώ»

Σύμφωνα με τη καταγγέλλουσα ο 27χρονος ποδοσφαιριστής την παρέσυρε στο σπίτι του στη Γλυφάδα και ενώ ήταν αναίσθητη από το αλκοόλ τη βίασε. Η κατάθεση της 17χρονης κοπέλας έγινε υπό την παρουσία ψυχολόγου και διήρκησε τέσσερις ώρες. Περαιτέρω… φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η ιατροδικαστική εξέταση. Από την πλευρά του ο Σεμέδο αρνείται τις κατηγορίες.