Ρότζερ Φέντερερ: Σοκ! Μπαίνει ξανά στο χειρουργείο [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  15.08.2021 | 22:12

O Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram πως το πρόβλημα στο πόδι του αντιμετωπίζεται μόνο με νέο χειρουργείο. Η ανακοίνωση Το χειρουργείο  θα «συνοδευτεί» από πολλούς μήνες με πατερίτσες, αφήνοντας το Βασιλιά εκτός tour επ’ αόριστον. Όπως μπορείτε να φανταστείτε η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή, μετά το Wimbledon έπρεπε να […]

O Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram πως το πρόβλημα στο πόδι του αντιμετωπίζεται μόνο με νέο χειρουργείο.

Η ανακοίνωση

Το χειρουργείο  θα «συνοδευτεί» από πολλούς μήνες με πατερίτσες, αφήνοντας το Βασιλιά εκτός tour επ’ αόριστον. Όπως μπορείτε να φανταστείτε η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή, μετά το Wimbledon έπρεπε να δω το γόνατο με τους γιατρούς γιατί επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της grass court season. Με συμβούλεψαν πως για να νιώσω καλύτερα μακροπρόθεσμα θα χρειαστώ εγχείρηση και αποφάσισα να την κάνω. Αυτό θα με βγάλει εκτός για αρκετούς μήνες. Θα είναι δύσκολο, αλλά ξέρω πως είναι η σωστή απόφαση, γιατί θέλω να είμαι υγιής, αλλά και να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο. Είμαι ρεαλιστής, ξέρω πόσο δύσκολο θα είναι αυτό μετά από μια ακόμα εγχείρηση, αλλά θέλω να είμαι υγιής και ο στόχος μου να παραμείνω ενεργός θα με βοηθήσει”, είπε στο μήνυμά του.