Ρονάλντο: Έγινε best seller στην Premier League [pic]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  10.09.2021 | 11:21

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έριξε την βόμβα του καλοκαιριού στο νησί. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποίησαν το όνειρο εκατομμύρια οπαδών του συλλόγου, καθώς έφεραν πίσω στο «Old Trafford» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά από 12 χρόνια. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Lovethesales.com», η φανέλα του Ρονάλντο έχει τις περισσότερες πωλήσεις έως τώρα στην ιστορία της Premier League με […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έριξε την βόμβα του καλοκαιριού στο νησί. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποίησαν το όνειρο εκατομμύρια οπαδών του συλλόγου, καθώς έφεραν πίσω στο «Old Trafford» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά από 12 χρόνια. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Lovethesales.com», η φανέλα του Ρονάλντο έχει τις περισσότερες πωλήσεις έως τώρα στην ιστορία της Premier League με τα έσοδα να φτάνουν τα 219 εκατομμύρια ευρώ!

Η σύγκριση με τον Μέσι

Φυσικά η Γιουνάιτεντ δεν λαμβάνει ολόκληρο το ποσό καθώς παίρνει μόνο το 7% των πωλήσεων, το οποίο αντιστοιχεί σε 15 εκατομμύρια ευρώ. Οσα δηλαδή δαπάνησε για να αποκτήσει τον «CR7» από την Γιουβέντους, πριν από μερικούς μήνες. Σε σύγκριση με τον Μέσι, οι πωλήσεις από τις φανέλες του Αργεντινού αστέρα έφτασαν τα 121 εκατομμύρια ευρώ, με την Παρί να βάζει στα ταμεία της 8,5 εκατομμύρια ευρώ.

Photo Credits: Manchester United Twitter