Ρομέλου Λουκάκου: Πέρασε με επιτυχία ένα μέρος των ιατρικών εξετάσεων [vid]

Ρομέλου Λουκάκου: Πέρασε με επιτυχία ένα μέρος των ιατρικών εξετάσεων [vid]

 Αγγελική Βύζικα

  |  09.08.2021 | 19:50

Η μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου από την Ίντερ στην Τσέλσι βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωσή της. Σήμερα (Δευτέρα, 9/8)  ο Βέλγος επιθετικός πέρασε με επιτυχία το πρώτο μέρος των ιατρικών εξετάσεων στο Μιλάνο και πλέον απομένουν διαδικαστικά ζητήματα για να υπογράψει στους πρωταθλητές Ευρώπης. Αποχωρώντας  από την κλινική Colombus κρατούσε στα χέρια του τη φανέλα […]

Η μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου από την Ίντερ στην Τσέλσι βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωσή της. Σήμερα (Δευτέρα, 9/8)  ο Βέλγος επιθετικός πέρασε με επιτυχία το πρώτο μέρος των ιατρικών εξετάσεων στο Μιλάνο και πλέον απομένουν διαδικαστικά ζητήματα για να υπογράψει στους πρωταθλητές Ευρώπης. Αποχωρώντας  από την κλινική Colombus κρατούσε στα χέρια του τη φανέλα της αγγλικής ομάδος.

Οι «νερατζούρι» τα έχουν βρει με την Τσέλσι, για τον κορυφαίο σκόρερ τους τα τελευταία δύο χρόνια, στα 115.000.000 ευρώ. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ιταλική ομάδα καθιστούν απαραίτητη την πώληση παικτών που μπορούν να γεμίσουν με χρήματα τα ταμεία και ο Λουκάκου είναι ένας τέτοιος, όπως και ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Η Τσέλσι είχε στα χέρια της τον παίκτη μέχρι πριν από 7 χρόνια, όταν τον πούλησε στην Έβερτον για 35.360.000 ευρώ. Τρία χρόνια αργότερα παραχωρήθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 84.700.000 και το καλοκαίρι του 2019 πήγε στην Ιταλία για 74.000.000.

Ο διεθνής επιθετικός επιστρέφει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όπου βρέθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι το 2011, όταν η Τσέλσι τον αγόρασε από την Άντερλεχτ για 15.000.000.

Ο Λουκάκου συμφώνησε να επιστρέψει στο Λονδίνο για ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει καθαρά 12.200.000 το χρόνο και θα το υπογράψει τις επόμενες ημέρες, όταν θα περάσει και το δεύτερο μέρος των ιατρικών εξετάσεων στο Λονδίνο.