Ρέιντζερς: Απέβαλλε δύο οπαδούς για ρατσιστικό παραλήρημα σε παίκτη της Σέλτικ
Ετικέτες: ,

Ρέιντζερς: Απέβαλλε δύο οπαδούς για ρατσιστικό παραλήρημα σε παίκτη της Σέλτικ

Μπορεί το μίσος ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς να παραμένει άσβεστο για χρόνια καθώς τους χωρίζουν πάρα πολλά με το Old Firm να παραμένει ένα από τα πιο μισητά ντέρμπι του πλανήτη ωστόσο οι διοικούντες της Ρέιντζερς φρόντισαν αν δείξουν σήμερα την όμορφη πλευρά του αθλητισμού. Οπαδοί της Ρέιντζερς προ ημερών «συνελήφθησαν» από κάμερα μέσα […]

Μπορεί το μίσος ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς να παραμένει άσβεστο για χρόνια καθώς τους χωρίζουν πάρα πολλά με το Old Firm να παραμένει ένα από τα πιο μισητά ντέρμπι του πλανήτη ωστόσο οι διοικούντες της Ρέιντζερς φρόντισαν αν δείξουν σήμερα την όμορφη πλευρά του αθλητισμού.

Οπαδοί της Ρέιντζερς προ ημερών «συνελήφθησαν» από κάμερα μέσα σε λεωφορείο που τους μετέφερε σε γήπεδο, να τραγουδούν ρατσιστικά συνθήματα κατά του Κιόγκο Φουρουχάσι επιθετικού της Σέλτικ, με τους Κέλτες να διαμαρτύρονται έντονα για αυτό το συμβάν.

Αμέσως οι διοικούντες της ομάδας της Γλασκόβης μετά και την καταγγελία της Σέλτικ για αρρωστημένη ρατσιστική συμπεριφορά ,ενεργοποιήθηκαν και ύστερα από έρευνα εντόπισαν τους 2 οπαδούς και ανακοίνωσαν πως αποβάλλονται από τους αγώνες της ομάδας τους επ’ αορίστων.

Παράλληλα, ο σύλλογος δήλωσε δεν θα δώσει εισιτήρια σε μελλοντικούς αγώνες στους οπαδούς του συνδέσμου με τον οποίο ταξίδευαν οι δύο οπαδοί, για να δουν την ομάδα τους σε εκτός έδρας παιχνίδι.