Ρεάλ Μαδρίτης: Αποσύρει την πρότασή της για Εμπαπέ [pic]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  28.08.2021 | 20:01

Το μεταγραφικό «παζάρι» τελειώνει, με τις «βόμβες» να συνεχίζονται. Σύμφωνα, πάντως, με αποκλειστικό δημοσίευμα του αγγλικού «talkSPORT», η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να αποσύρει την προσφορά που έχει κάνει στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον ταλαντούχο Γάλλο επιθετικό. Το ποσό που ζητάει η Παρί Στην Ρεάλ βλέπουν πως δεν υπάρχει ανταπόκριση από τους Παριζιάνους και πως […]

Το μεταγραφικό «παζάρι» τελειώνει, με τις «βόμβες» να συνεχίζονται. Σύμφωνα, πάντως, με αποκλειστικό δημοσίευμα του αγγλικού «talkSPORT», η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να αποσύρει την προσφορά που έχει κάνει στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον ταλαντούχο Γάλλο επιθετικό.

Το ποσό που ζητάει η Παρί

Στην Ρεάλ βλέπουν πως δεν υπάρχει ανταπόκριση από τους Παριζιάνους και πως θέλουν να βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό μεγαλύτερο των 200 εκατ. ευρώ, το οποίο πιθανότατα οι Μαδριλένοι δεν μπορούν να προσφέρουν. Η τελευταία προσφορά άγγιζε τα 180 εκατ. ευρώ, με την Ρεάλ Μαδρίτης να προσφέρει συγκεκριμένα 170 εκατ. ευρώ και άλλα 10 εκατ. ευρώ σε μπόνους! Βέβαια, η μόνη χαμένη στην όλη υπόθεση ίσως να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού το καλοκαίρι του 2022 ο Εμπαπέ μένει ελεύθερος και μπορεί έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του να κλείσει σε άλλη ομάδα, πιθανότατα στην Ρεάλ Μαδρίτης!