Πυροβολισμοί στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη διαφυγή των δραστών [vid]

Πυροβολισμοί στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη διαφυγή των δραστών [vid]

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  24.09.2021 | 09:44

Πυροβολισμοί στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Kάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη διαφυγή των δραστών από το σημείο που ξυλοκοπήθηκε και πυροβολήθηκε ο 32χρονος

Το CNN Greece δημοσίευσε βίντεο – ντοκουμέντο από την διαφυγή των δραστών από το το σημείο που ξυλοκοπήθηκε και πυροβολήθηκε ο 32χρονος μέρα μεσημέρι στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η ομάδα των νεαρών φαίνεται στο βίντεο να απομακρύνονται από το σημείο της επίθεσης με απόλυτη ψυχραιμία και με σιγουριά ότι δεν θα πέσουν στα χέρια της αστυνομίας. Το ντοκουμέντο βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρχών.

Χαρακτηριστική είναι και η φιγούρα του βασικού κατηγορουμένου που κρατά το όπλο με το οποίο λίγο νωρίτερα πυροβόλησε στον 32χρονο. Πρόκειται για παλιό γνώριμο στην αστυνομία με δικογραφίες και σοβαρά αδικήματα. Από τη πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ χούλιγκαν που ανήκουν στην ίδια ομάδα και αναζητούσαν τους τέσσερις άνδρες που έστησαν ενέδρα στο θύμα τους.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι αστυνομικοί του τμήματος εκβιαστών διαπίστωσαν ότι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση είχε εμπλοκή στο παρελθόν με ομάδα εκβιαστών. Ο δράστης είχε κατηγορηθεί για το νόμο περί αθλητικής βίας και είχε πυροβολήσει ξανά άνδρα που ανήκει επίσης στην ίδια ομάδα με αυτόν. Επίσης είχε καταγγελθεί και για ενδοοικογενειακή βία.

Από κατάστημα της περιοχής είχε καταγράφει υλικό αποτυπώνεται πως η ομάδα των δραστών πλησιάζει κοντά στον κάδο σκουπιδιών το θύμα και αφού τον ρίχνουν στο έδαφος και τον χτυπούν τότε ο 32χρονος δέχτηκε και τους πυροβολισμούς. Αμέσως μετά εξαφανίζονται ενώ από θαύμα δεν υπάρχουν τραυματίες διερχόμενοι πολίτες ενώ ακόμη και μητέρες με μικρά παιδιά περνούν ανάμεσα από τους δράστες και τον άνδρα που κρατά το πιστόλι και πυροβολεί.