ΠΣΑΠ: Στο πλευρό των γυναικών που έχουν υποστεί βία [vid]

 newsroom

  |  21.08.2021 | 17:42

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) με αφορμή τα πολλά περιστατικά κακοποίησης γυναικών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, πήρε θέση και έστειλε ηχηρό μήνυμα. Ο ΠΣΑΠ, ο οποίος στέκεται στο πλευρό των κακοποιημένων γυναικών, αναφέρθηκε στην ενδοοικογενειακή βία μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στους επίσημους λογαριασμούς του στα […]

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) με αφορμή τα πολλά περιστατικά κακοποίησης γυναικών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, πήρε θέση και έστειλε ηχηρό μήνυμα. Ο ΠΣΑΠ, ο οποίος στέκεται στο πλευρό των κακοποιημένων γυναικών, αναφέρθηκε στην ενδοοικογενειακή βία μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media. Στο video παρουσιάζονται στιγμιότυπα από τα πρόσφατα εγκλήματα με θύματα γυναίκες που συγκλόνισαν τη χώρα μας.

«Αν είσαι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, εάν σου ασκούνται πιέσεις μπορείς και πρέπει να μιλήσεις. Έχουμε η μία την άλλη, όταν είμαστε μαζί ενωμένες τότε δεν μας φοβίζει τίποτα», αναφέρει το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο.

https://www.facebook.com/psap.gr/videos/1233545390419692

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να γίνομαι καλύτερος» [vid]

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να γίνομαι καλύτερος». Οι δηλώσεις του Έλληνα διεθνή στη Media Day των Μπακς.

Μιχάλης Νιαβής

28.09.2021 | 07:36

Σαν Σήμερα: Το πρώτο χρυσό της Εθνικής Ελλάδας [vid]

Σαν Σήμερα: Το πρώτο χρυσό της Εθνικής Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε το χρυσό στους Μεσογειακούς.

Μιχάλης Νιαβής

28.09.2021 | 07:19

Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια και τσίχλες για να ξεχάσω την πείνα»

Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια και τσίχλες για να ξεχάσω την πείνα». «Είχα αποφασίσει να σταματήσω την κωπηλασία», τόνισε.

Μιχάλης Νιαβής

28.09.2021 | 07:08

Τέσσερα μετάλλια για την ομάδα του ΝΟΒ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser Radial [pic]

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser Radial: Τέσσερα μετάλλια για την ομάδα του ΝΟΒ. Σημαντική επιτυχία για τους νεαρούς αθλητές.

Μιχάλης Νιαβής

28.09.2021 | 06:59