Προβλήματα στις σχέσεις Μανωλά – Ντε Λαουρέντις λόγω Ολυμπιακού

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  22.08.2021 | 09:56

Ο ιταλικός Τύπος εξακολουθεί να στέκεται στο θέμα του Κώστα Μανωλά και της ενδεχόμενης μεταγραφής του από τη Νάπολι στον Ολυμπιακό. Σημερινά δημοσιεύματα μεταφέρουν τις πληροφορίες ότι οι σχέσεις του Έλληνα άσου με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχουν χαλάσει, λόγω των «ερυθρολεύκων». Χωρίς να αναφέρουν λεπτομέρειες, προσθέτουν ένα στοιχείο βάσει του οποίου ο πρόεδρος των […]

Ο ιταλικός Τύπος εξακολουθεί να στέκεται στο θέμα του Κώστα Μανωλά και της ενδεχόμενης μεταγραφής του από τη Νάπολι στον Ολυμπιακό. Σημερινά δημοσιεύματα μεταφέρουν τις πληροφορίες ότι οι σχέσεις του Έλληνα άσου με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχουν χαλάσει, λόγω των «ερυθρολεύκων».

Χωρίς να αναφέρουν λεπτομέρειες, προσθέτουν ένα στοιχείο βάσει του οποίου ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» έχει ξεκαθαρίσει στον μάνατζερ του Κώστας Μανωλά ότι για να αποδεχθεί να τον παραχωρήσει τότε θα πρέπει να του κατατεθεί μια πρόταση η οποία θα ανέρχεται τουλάχιστον στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση δεν σκοπεύει να επιτρέψει την αποχώρησή του από την ομάδα.

Το παραπάνω στοιχείο έρχεται στην στιγμή που η ιταλική εφημερίδα «il Mattino» υποστηρίζει ότι η πρόθεση του Ντε Αουρέλις είναι να βάλει στα ταμεία της Νάπολι αρκετά χρήματα από πωλήσεις έστω και αυτή την χρονική στιγμή με το ιταλικό πρωτάθλημα να έχει ξεκινήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA