Πρίσκε: «Άσχημο να μην παίρνεις τίποτα» [vid]

Πρίσκε: «Άσχημο να μην παίρνεις τίποτα» [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  17.09.2021 | 01:00

Ο Ολυμπιακός πήρε μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη με αντίπαλο την Άντβερπ στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου του Europa League.  Ο προπονητής των Βέλγων έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του. «Έχω ακριβώς το ίδιο αίσθημα. Κάναμε τέλειο παιχνίδι, είναι τόσο ωραίο να παίζεις τόσο καλό παιχνίδι σε μία τέτοια έδρα, αλλά άσχημο να μην […]

Ο Ολυμπιακός πήρε μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη με αντίπαλο την Άντβερπ στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου του Europa League.  Ο προπονητής των Βέλγων έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του.

«Έχω ακριβώς το ίδιο αίσθημα. Κάναμε τέλειο παιχνίδι, είναι τόσο ωραίο να παίζεις τόσο καλό παιχνίδι σε μία τέτοια έδρα, αλλά άσχημο να μην παίρνεις τίποτα.

Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Ήμασταν και λίγο άτυχοι, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας που έχουν πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Δε θέλω να σταθώ στα λάθη των ποδοσφαιριστών μου γιατί έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια. Σίγουρα αυτό το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε θα ήθελα να το δω ξανά στην Ευρώπη».