Πρίντεζης: Το σχόλιο για την απουσία του Σπανούλη [pic]

Πρίντεζης: Το σχόλιο για την απουσία του Σπανούλη [pic]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  20.09.2021 | 16:40

Λίγες μέρες μετά την κλήρωση του προγράμματος της Stoiximan.gr Basket League ο ΕΣΑΚΕ διοργάνωσε σήμερα 20/9 την παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε την απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη. Πρίντεζης: Τα σχόλιά του για την απουσία του Σπανούλη «Η απώλεια του Βασίλη Σπανούλη είναι μεγάλη, είναι ένας άνθρωπος ευλογημένος. Θα μας λείψει πάρα πολύ και στα […]

Λίγες μέρες μετά την κλήρωση του προγράμματος της Stoiximan.gr Basket League ο ΕΣΑΚΕ διοργάνωσε σήμερα 20/9 την παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε την απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη.

Πρίντεζης: Τα σχόλιά του για την απουσία του Σπανούλη

«Η απώλεια του Βασίλη Σπανούλη είναι μεγάλη, είναι ένας άνθρωπος ευλογημένος. Θα μας λείψει πάρα πολύ και στα αποδυτήρια και στο παρκέ. Η ομάδα έχει ως όφελος να συνεχίσει και να πάει μπροστά. Φέτος ξεκινάμε από μία καλύτερη αφετηρία. Έχουμε έναν κορμό και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Διαφωνώ ότι υπάρχει πίεση.

Η πίεση είναι σε άλλες καταστάσεις της ζωής. Όλος ο κόσμος θέλει να βλέπει περισσότερα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να περάσει πιο ευχάριστα ένα δίωρο. Μας δίνει κίνητρο το να διεκδικούμε δύο τίτλους παραπάνω. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ξεκινάμε από μία καλύτερη βάση και αυτό φαίνεται από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Είναι σημαντικό να ξέρεις αυτά που θέλει ο προπονητής, τα αρνητικά και τα θετικά των συμπαικτών σου».