Πρίφτης: «Χρειάζεται υπομονή και χρόνος»

Πρίφτης: «Χρειάζεται υπομονή και χρόνος»

Πρίφτης: «Στην αποστολή ο Φέρελ»

Υπομονή χρειάζεται να δείξει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στην φετινή Euroleague και γνώρισε την ήττα στο Μονακό με σκορ 75-63 με τον προπονητή του Δημήτρη Πρίφτη να δηλώνει απογοητευμένος για την εμφάνιση και να ζητάει χρόνο για τη βελτίωση της ομάδας.

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην Μονακό. Έπαιξαν καλά και είχαν τον κατάλληλο ρυθμό στο παιχνίδι. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, κυρίως στην επίθεση και χρειαζόμαστε υπομονή» τόνισε ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συγχαρητήρια στη Μονακό διότι έκανε ένα καλό ματς και άξιζε τη νίκη. Είχαν καλό ρυθμό και έδειξαν ότι ήταν πιο έτοιμοι από εμάς. Για τη δική μας ομάδα το ματς ήταν πολύ κακό από την αρχή.

Στην επίθεση είχαμε έλλειψη δημιουργίας, δεν πασάραμε καλά τη μπάλα και σε κάποιες στιγμές ήμασταν στατικοί. Δυστυχώς, όταν βγάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ, δεν τα βάλαμε.

Πρέπει να βοηθήσουμε λίγο τους εαυτούς μας επιθετικά διότι αμυντικά δεν έχω παράπονα από τα παιδιά. Σήμερα επιθετικά ήμασταν πραγματικά κακοί.

Προφανώς ήταν το πρώτο ματς και είχαμε κάποιου είδους πίεση αλλά θα πρέπει να το διορθώσουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε αυτό είναι δεδομένο” είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πρίφτη