Πόλο – Τόκιο 2020: Στην κορυφαία ομάδα του τουρνουά ο Αργυρόπουλος [vid]

 newsroom

  |  08.08.2021 | 16:08

Σημαντική και προσωπική διάκριση για τον Στέλιο Αργυρόπουλο! Εκτός από το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε με την Εθνική ομάδα πόλο των Αδρών στους Ολυμπιακούς, ο διεθνής περιφερειακός συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία ομάδα του τουρνουά! Μαζί του ήταν φυσικά και ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς, με τον Σέρβο να αναδεικνύεται και MVP του τουρνουά. […]

Σημαντική και προσωπική διάκριση για τον Στέλιο Αργυρόπουλο! Εκτός από το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε με την Εθνική ομάδα πόλο των Αδρών στους Ολυμπιακούς, ο διεθνής περιφερειακός συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία ομάδα του τουρνουά!

Μαζί του ήταν φυσικά και ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς, με τον Σέρβο να αναδεικνύεται και MVP του τουρνουά. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μαυροβούνιος, Αλεξάνταρ Ίβοβιτς, με 24 τέρματα. Εκτός από αυτού τους τρεις, την κορυφαία ομάδα του τουρνουά συμπληρώνουν ακόμη ο Σέρβος τερματοφύλακας, Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, ο Ισπανός φουνταριστός Ρότζερ Ταχούλ και οι Γιουσούκε Ινάμπα (Ιαπωνία) και Κρίζτιαν Μανχέρτζ (Ουγγαρία).