Πόλο – Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων: «Επέστρεψαν» τα ασημένια κορίτσια [pics]

Πόλο – Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων: «Επέστρεψαν» τα ασημένια κορίτσια [pics]

 Γιάννης Νιαστίτης

  |  31.08.2021 | 11:40

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Νεανίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σίμπενικ, καθώς ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό, από τη Ρωσία με 12-8. Είχαν προηγηθεί έξι νίκες που οδήγησαν την Ελλάδα στο μετάλλιο. Ήταν το τέταρτο μετάλλιο και δεύτερο ασημένιο για το 2021, σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Είχαν προηγηθεί, το χάλκινο μετάλλιο της […]

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Νεανίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σίμπενικ, καθώς ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό, από τη Ρωσία με 12-8. Είχαν προηγηθεί έξι νίκες που οδήγησαν την Ελλάδα στο μετάλλιο.

Ήταν το τέταρτο μετάλλιο και δεύτερο ασημένιο για το 2021, σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Είχαν προηγηθεί, το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής Παίδων στην Πορτογαλία, το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής Ανδρών στο World League της Τιφλίδας, αλλά και το ασημένιο μετάλλιο της ίδιας ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επέστρεψε στην Ελλάδα, με πτήση της Austrian Airlines, μέσω Βιέννης, την Τρίτη (31/8) στις 01.35 όπου τα μέλη του υποθέχθηκαν συγγενείς και φίλοι, καθώς επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Στέφανος Αυγουλέας και ο έφορος Δημήτρης Κύρκος.