Ετικέτες:

Πόλακ: Επέστρεψε στην Ελλάδα [pic]

 Γιάννης Νιαστίτης

  |  08.08.2021 | 15:20

Στην Ελλάδα επέστρεψε το πρωί του Σαββάτου και η Ελένη Πόλακ με τον προπονητή της Μανώλη Καραγιάννη, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του στίβου. Η Ελληνίδα αθλήτρια δεν κατάφερε να κάνει αυτό που θα ήθελε αφού επηρεάστηκε από τις καιρικές συνθήκες. «Δεν συγχρωτιζόταν το μυαλό με το κορμί. Με επηρέασε η βροχή. Είδα […]

Στην Ελλάδα επέστρεψε το πρωί του Σαββάτου και η Ελένη Πόλακ με τον προπονητή της Μανώλη Καραγιάννη, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του στίβου. Η Ελληνίδα αθλήτρια δεν κατάφερε να κάνει αυτό που θα ήθελε αφού επηρεάστηκε από τις καιρικές συνθήκες.

«Δεν συγχρωτιζόταν το μυαλό με το κορμί. Με επηρέασε η βροχή. Είδα την Μόρις να τραυματίζεται και δίπλα την ίδια ώρα μια αθλήτρια έπεσε έξω από το στρώμα.
Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ όλο αυτό. Θεωρώ πως αν δεν είχε γίνει η βροχή δε θα είχα θέμα.

Στο Παρίσι σε τρία χρόνια θα είναι αλλιώς, εκεί δε θα θέλω απλώς να πάω για συμμετοχή στον τελικό, αλλά για κάτι μεγαλύτερο», είπε η Πόλακ και αναφέρθηκε και στις διοργανώσεις του 2022:

«Το 2022 έχει πολλές διοργανώσεις. Ο στόχος μου είναι να είμαι παρούσα σε όλες τις διοργανώσεις της χρόνια. Η αρχή θέλω να γίνει το χειμώνα με το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού».