Πινγκ Πονγκ: Ανακοίνωσε Γκάτσινα ο Παναθηναϊκός

Γιάννης Νιαστίτης

|  24.09.2021 | 14:13

Ενισχύεται σημαντικά το «πράσινο» τμήμα πινγκ πονγκ με την απόκτηση του πρώην πρωταθλητή Ευρώπης στο διπλό.

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το τμήμα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού. Αναλυτικότερα, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την ένταξη στο ρόστερ τους, του Αντρέι Γκάτσινα. Ο Κροάτης πρωταθλητής Ευρώπης στο διπλό το 2011 μαζί με τον Μάρκος Φρέιτας, έχει ανέβει μέχρι και το Νο.14 του κόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος σε συνεργασία με την καμπάνια Σύλλογος πιο Μεγάλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Αντρέι Γκάτσινα.
Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός με την οικονομική συνδρομή της Καμπάνιας Σύλλογος πιο μεγάλος καθώς ενέταξε έναν σημαντικό  αθλητή στο έμψυχο δυναμικό του.Οι «πράσινοι» έδωσαν τα χέρια με τον  35χρονο Αντρέι Γκάτσινα που αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα που έχουν έρθει στην Ελλάδα.Αυτή τη στιγμή ο Κροάτης δεξιόχειρας είναι No48 στον κόσμο  και η καλύτερη του θέση στο παγκόσμιο Ranking  ήταν η 14η το 2014.Το 2007 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική Κροατίας ενώ στην ίδια διοργάνωση το 2011 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και το 2014 το χάλκινο μετάλλιο. Επιπλέον κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο απλό και στο ομαδικό στους Μεσογειακούς αγώνες του 2009.Αξίζει να σημειωθεί ότι έλαβε μέρος και στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Σε δήλωση του στο www.pao1908.com τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο σε όλα τα αθλήματα. Ανυπομονώ να έρθω και να παίξω με τον Σύλλογο και  να τον βοηθήσω να πραγματοποιήσει τους στόχους του».

Επεισοδιακό φινάλε [vid]

Σεντ Ετιέν - Ανζέ 2-2: Επεισοδιακό φινάλε. Τα επεισόδια στην αρχή και το γκολ των «στεφανουά» στις καθυστερήσεις έκρινε το ματς του «Ζοφρουά Γκισάρ».

Παύλος Σαχτούρης

23.10.2021 | 00:59

«Ανέπνευσε βαθμολογικά» με τριάρα η Άρσεναλ [vds]

Η Άρσεναλ επικράτησε 3-1 της Άστον Βίλα στην 9η αγωνιστική της Premier League και επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.

23.10.2021 | 00:23

Μεγάλες νίκες για Τορίνο και Σαμπντόρια [vds]

Η Τορίνο πήρε την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ενώ χωρίς να αγχωθεί στο παραμικρό και εξασφαλίζοντας το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο

23.10.2021 | 00:13

Euroleague: Η ανασκόπηση της 5ης αγωνιστικής

Euroleague: Η ανασκόπηση της 5ης αγωνιστικής. Η Μπαρτσελόνα έκανε το 5/5 και παραμένει πρώτη. Η ΤΣΣΚΑ επικράτησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παύλος Σαχτούρης

22.10.2021 | 23:59