Πέραμα: Ανατροπή βυτιοφόρου – Κλειστή η λεωφόρος Δραπετσώνας [vid]

Πέραμα: Ανατροπή βυτιοφόρου – Κλειστή η λεωφόρος Δραπετσώνας [vid]

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  30.08.2021 | 09:07

Βυτιοφόρο ανατράπηκε το πρωί της Δευτέρας, 30 Αυγούστου, στο Πέραμα. Το όχημα προσέκρουσε στο κράσπεδο της Πύλης Ε9 και ντελαπάρισε. Προσωρινά παραμένει κλειστή η Λεωφόρος Δραπετσώνας από το ύψος της Ιχθυόσκαλας προς Πειραιά και από την πύλη Ε-1 προς Πέραμα. Λόγω της ανατροπής στο οδόστρωμα έχει διασκορπιστεί πετρέλαιο μαζούτ. Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές γιατί […]

Βυτιοφόρο ανατράπηκε το πρωί της Δευτέρας, 30 Αυγούστου, στο Πέραμα. Το όχημα προσέκρουσε στο κράσπεδο της Πύλης Ε9 και ντελαπάρισε. Προσωρινά παραμένει κλειστή η Λεωφόρος Δραπετσώνας από το ύψος της Ιχθυόσκαλας προς Πειραιά και από την πύλη Ε-1 προς Πέραμα. Λόγω της ανατροπής στο οδόστρωμα έχει διασκορπιστεί πετρέλαιο μαζούτ.

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές γιατί ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Ο οδηγός του βυτιοφόρου τραυματίστηκε στη μέση και στα πλευρά και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αυτή τη στιγμή στο σημείο βρίσκονται οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και γερανοφόρο όχημα.