Πέδρο Ροντρίγκεζ: «Μετακόμισε» και επίσημα από τη Ρόμα στη Λάτσιο [pic]

Το ενδιαφέρον υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό και οι φήμες που ήθελαν τον Πέδρο Ροντρίγκεζ και τη Λάτσιο να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία συνεργασίας,  τελικά σήμερα επιβεβαιώθηκαν καθώς υπήρξε και επίσημα η ανακοίνωση από τους Λατσιάλι. Ο 34χρονος πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και τη Τσέλσι έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα και μετακόμισε στον άσπονδο […]

Το ενδιαφέρον υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό και οι φήμες που ήθελαν τον Πέδρο Ροντρίγκεζ και τη Λάτσιο να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία συνεργασίας,  τελικά σήμερα επιβεβαιώθηκαν καθώς υπήρξε και επίσημα η ανακοίνωση από τους Λατσιάλι.

Ο 34χρονος πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και τη Τσέλσι έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα και μετακόμισε στον άσπονδο εχθρό, τη συμπολίτισσα Λάτσιο καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Ζοζέ Μουρίνιο στους Ρωμαίους.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι που αποτελεί και τον νέο προπονητή της Λάτσιο όμως ενδιαφέρθηκε και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Σύμφωνα με το ιταλικό “Sportmediaset”, ο Πέδρο θα λαμβάνει ετησίως 2 εκατομμύρια ευρώ, συν τα μπόνους επίτευξης στόχων.