Πέδρο Μαρτίνς: «Ευτυχισμένος για την επιστροφή του κόσμου»

 Μιχάλης Νιαβής

  |  12.09.2021 | 13:30

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο (12/9. 20:30) και ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο παιχνίδι αλλά και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Πώς αισθάνεστε που το πρωτάθλημα ξεκινάει και ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα; «Ευτυχισμένος. Νιώθω τεράστια ανυπομονησία να έρθει το παιχνίδι και η στιγμή που θα κατακτήσουμε τις ρουτίνες και […]

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο (12/9. 20:30) και ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο παιχνίδι αλλά και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Πώς αισθάνεστε που το πρωτάθλημα ξεκινάει και ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα;

«Ευτυχισμένος. Νιώθω τεράστια ανυπομονησία να έρθει το παιχνίδι και η στιγμή που θα κατακτήσουμε τις ρουτίνες και θα παρουσιάσουμε όμορφα ποδοσφαιρικά παιχνίδια για όσους θα τα δουν.Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η ουσία των παιχνιδιών μας περνάει από του φιλάθλους. Επομένως, νιώθω  τεράστια ικανοποίηση και ελπίζω μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας να ζήσουμε ξανά στο Καραϊσκάκη την αίσθηση που φέρνουν οι οπαδοί μας».

Η σεζόν ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό στα μέσα Ιουνίου με την έναρξη της προετοιμασίας και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου. Πώς περιμένετε αυτήν την αγωνιστική χρονιά;

«Μια μεγάλη σεζόν και είμαι πολύ αισιόδοξος και γεμάτος ικανοποίηση. Η ομάδα μας αποτελείται από συνδυασμό ποιότητας και δύναμης, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ρόστερ και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια πετυχημένη σεζόν».

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ατρόμητο. Πως περιμένετε την ομάδα του Περιστερίου;

«Τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο δεν είναι ποτέ εύκολα, φυσικά, κάνει δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων του, πάντα είναι ανταγωνιστικός με καλούς και έμπειρους παίκτες και θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με καλό προσανατολισμό. Ο προπονητής γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα, πέρυσι ήταν στο Βόλο και έκανε άριστη δουλειά, το παιχνίδι θα είναι σκληρό, δύσκολο και θέλουμε να το κερδίσουμε».