Παρί Σεν Ζερμέν: Η αγκαλιά του Ράμος στον Μέσι [pic&vid]

Παρί Σεν Ζερμέν: Η αγκαλιά του Ράμος στον Μέσι [pic&vid]

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  12.08.2021 | 19:39

Η Παρί Σεν Ζερμέν δημοσίευσε στα social media ένα συγκεντρωτικό video με στιγμιότυπα από την πρώτη προπόνηση του Λιονέλ Μέσι, στο οποίο φαίνεται ο Σέρχιο Ράμος να καλωσορίζει τον Αργεντινό με μία αγκαλιά. Οι μέχρι πρότινος άσπονδοι εχθροί, που είχαν αφιερώσει την ποδοσφαιρική τους καριέρα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αντίστοιχα, έγιναν αμφότεροι Παριζιάνοι. Πλέον τα […]

Η Παρί Σεν Ζερμέν δημοσίευσε στα social media ένα συγκεντρωτικό video με στιγμιότυπα από την πρώτη προπόνηση του Λιονέλ Μέσι, στο οποίο φαίνεται ο Σέρχιο Ράμος να καλωσορίζει τον Αργεντινό με μία αγκαλιά.

Οι μέχρι πρότινος άσπονδοι εχθροί, που είχαν αφιερώσει την ποδοσφαιρική τους καριέρα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αντίστοιχα, έγιναν αμφότεροι Παριζιάνοι. Πλέον τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν ενώνουν τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δώσει μεγάλες μάχες σε ισπανικά και ευρωπαϊκά γήπεδα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ισπανός αμυντικός προσκάλεσε τον «Pulga» να διαμείνει μαζί με την οικογένειά του στο σπίτι του, μέχρι να βρει μία μόνιμη κατοικία στο Παρίσι.