Παρί Σεν Ζερμαίν: Τι σχέση έχουν οι Τομ, Τζέρι και Σπάικ με τους «πρωτευουσιάνους» [vid]

 Αγγελική Βύζικα

  |  13.08.2021 | 17:25

Σε ρόλο Τομ ο Νεϊμάρ, ο Τζέρι είναι ο Μέσι και σε ρόλο Σπάικ ο Σέρχιο Ράμος. Έτσι επέλεξαν κάποιοι στο twitter, να αποτυπώσουν τον «πονοκέφαλο» του Ποκετίνο για το ποιος θα εκτελεί τα στημένα στην ομάδα του Παρισιού. Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει πλέον στην ομάδα του τους: Σέρχιο Ράμος, Τζίνι Βαϊνάλντουμ, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Ασράφ […]

Σε ρόλο Τομ ο Νεϊμάρ, ο Τζέρι είναι ο Μέσι και σε ρόλο Σπάικ ο Σέρχιο Ράμος. Έτσι επέλεξαν κάποιοι στο twitter, να αποτυπώσουν τον «πονοκέφαλο» του Ποκετίνο για το ποιος θα εκτελεί τα στημένα στην ομάδα του Παρισιού. Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει πλέον στην ομάδα του τους: Σέρχιο Ράμος, Τζίνι Βαϊνάλντουμ, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Ασράφ Χακίμι και το…κερασάκι στην τούρτα τον Λιονέλ Μέσι, και όλα δείχνουν πως οδεύει για την κατάκτηση του Αγίου ποδοσφαιρικού Δισκοπότηρου, δηλαδή το Champions League.

Στο twitter κάποιοι δημοσίευσαν μία σκηνή από τον Τομ και Τζέρι, όπου οι δύο ήρωες μαζί με τον άσπονδο σκύλο φίλο τους, Σπάικ, τσακώνονται πάνω από μια μπριζόλα για το πώς θα τη μοιράσουν, κάνοντας συνειρμούς για το ποιος από τους τρεις θα εκτελεί και τι στις στημένες φάσεις.

Δείτε το αξίζει: