Παρί Σεν Ζερμαίν: Στρώνουν…χαλί εκατομμυρίων στον Εμπαπέ

Παρί Σεν Ζερμαίν: Στρώνουν…χαλί εκατομμυρίων στον Εμπαπέ

 Αγγελική Βύζικα

  |  13.10.2021 | 23:30

Παρί Σεν Ζερμαίν: Προτίθενται να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο

Χαλί εκατομμυρίων στρώνει η… διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμαίν στον Κιλιάν Εμπαπέ προκειμένου να τον κρατήσει στο Παρίσι, για μια  πενταετία. Μετά τα όσα έκανε και με την εθνική Γαλλίας, η ηγεσία των Παριζιάνων είναι διατεθειμένη να κάνει τον Γάλλο σούπερ σταρ, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο, προτείνοντάς του ένα συμβόλαιο έως το 2027 με ετήσιες απολαβές 45 εκατ. ευρώ.

Ποσό που αφορά στις «καθαρές» αποδοχές του, καθώς στα προταθέντα προς την πλευρά του Εμπαπέ έχουν συμπεριληφθεί και πολύ υψηλά μπόνους στόχων, ομαδικών και ατομικών, που μπορούν να φτάσουν το σύνολο των χρημάτων που θα καρπωθεί την επόμενη πενταετία στα 250 εκατ. ευρώ!

Μία «μυθική» πρόταση που είδε το φως της δημοσιότητος, σήμερα (Τετάρτη 13/10) στα γαλλικά ΜΜΕ, με την επισήμανση πως οι επόμενες 2-3 εβδομάδες θα είναι καθοριστικές γύρω από τη διαπραγμάτευση των δύο πλευρών, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει να κάνει τη δική της επίσημη πρόταση, για τον 22χρονο σούπερ σταρ μετά την 1η Ιανουαρίου, όταν θα έχει μπει πλέον στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του…