Παραμένει πρόεδρος στην ΕΑΣ Δωδεκανήσου ο Βασίλης Ζήκας

Παραμένει πρόεδρος στην ΕΑΣ Δωδεκανήσου ο Βασίλης Ζήκας

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  31.08.2020 | 14:52

Γι’ άλλα τέσσερα χρόνια παραμένει στη θέση του προέδρου της ΕΑΣ Δωδεκανήσου ο Βασίλης Ζήκας, στην τρίτη συνεχόμενη θητεία του, κρίνοντας τα μέλη κι αξιολογώντας το σημαντικό έργο του σε αρκετούς τομείς, αγωνιστικούς, αναπτυξιακούς και διοικητικούς στην Ένωση. Κατά τη χθεσινή γενική συνέλευση στα γραφεία της ΕΑΣ υπήρξε εκπροσώπηση από τους συλλόγους της Ρόδου και […]

Γι’ άλλα τέσσερα χρόνια παραμένει στη θέση του προέδρου της ΕΑΣ Δωδεκανήσου ο Βασίλης Ζήκας, στην τρίτη συνεχόμενη θητεία του, κρίνοντας τα μέλη κι αξιολογώντας το σημαντικό έργο του σε αρκετούς τομείς, αγωνιστικούς, αναπτυξιακούς και διοικητικούς στην Ένωση.

Κατά τη χθεσινή γενική συνέλευση στα γραφεία της ΕΑΣ υπήρξε εκπροσώπηση από τους συλλόγους της Ρόδου και των υπόλοιπων νησιών μας με δικαίωμα ψήφου, ώστε ν’ αναδειχθεί η νέα διοίκηση σε μια περίοδο αρκετά ιδιαίτερη λόγω των συγκυριών στο οικονομικό πεδίο αλλά και σε σχέση με ό, τι έχει προκύψει εξαιτίας της πανδημίας.

Νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. είναι η Μαριέττα Παπαβασιλείου με σπουδαία παρουσία ως πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου καθώς και η Ειρήνη Φαρμακίδου, επί χρόνια γραμματέας στην ΕΑΣ, προσφέροντας ακόμα και τώρα αφιλοκερδώς σε ό, τι της ζητηθεί. Θέση στο Δ.Σ. θα έχει και η Θαρρενή Ζαννετίδη, καθώς έχει προσφέρει κι αυτή με τη σειρά της στο κομμάτι του εθελοντισμού του Μαραθωνίου Ρόδου με απόλυτη επιτυχία.

Δικαστικός αντιπρόσωπος ορίστηκε βάσει νόμου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου ο Χριστόφορος Καλογήρου, ώστε να ακολουθηθούν όπως πρέπει οι διαδικασίες. Πριν το ξεκίνημα της όλης διαδικασίας ο Βασίλης Ζήκας έκανε τον διοικητικό, αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό και αναφέρθηκε στις προσπάθειες της ΕΑΣ για τη διοργάνωση του Run Greece, των διασυλλογικών πρωταθλημάτων, των αναπτυξιακών συναντήσεων αλλά και των δρομικών με μια σημαντική συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τις χορηγίες.

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος των Ροδιονικών, Κυριάκος Μάγος, εστίασε στο ζήτημα της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης κι αν τα σωματεία με τους εκπροσώπους τους κατά τη διαδικασία την έχουν αποκτήσει.

Τόσο ο Χριστόφορος Καλογήρου ως νομικός όσο και ο Μιχάλης Παυλούς με την ιδιότητα του μέλους στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, σημείωσαν πως το συγκεκριμένο άρθρο για τη συμμετοχή κάποιου σωματείου στις διαδικασίες έχει ανασταλεί και είναι πολύ πιθανόν να ψηφιστεί στο μέλλον, χωρίς αυτό να επηρεάζει τις αρχαιρεσίες, αν και ζητήθηκε από την ΕΑΣ στην πρόσκληση, μόνο για να συμπληρωθούν οι φάκελοι των μελών της.

Σημασία είχε το γεγονός ότι διοικητικός, αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός ψηφίστηκαν από τους παρόντες κι έτσι προχώρησε η διαδικασία για την ανάδειξη των μελών της διοίκησης. Σημαντική ήταν επίσης η τοποθέτηση και η ανάλυση από τον Μιχάλη Παυλούς σχετικά με το τι συμβαίνει και τις κινήσεις του ΣΕΓΑΣ μέσω της εγγραφής με «αστερίσκους», όπως ανέφερε, στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών για την εκταμίευση του ποσού ενίσχυσης και των σωματείων.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Βασίλης Ζήκας διάβασε επιστολή του Νίκου Χατζηνικολάου, πρώην μέλους της ΕΑΣ, που για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορεί πια να προσφέρει από το νησί της Κω.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ήταν:
1) Ζαννετίδη Θαρρενή (Νίκη Ρόδου) 7
2) Φαρμακίδου Ειρήνη (Ιπποκράτης Κω) 6
3) Ζήκας Βασίλειος (ΑΟ Σταματίου) 5
4) Αντώνιος Μπίλλης (ΓΣΝ Λέρου) 5
5) Παπαβασιλείου Μαριέττα (ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009) 5
6) Μιχαήλ Παυλούς (Ξάνθος Πάτμου) 5
7) Δημήτριος Χαντσαρίδης (Ένωση Καζώνη-Κάλυμνος 2000) 5
8) Σταυρούλα Σαρρή (ΑΟ Καλλιπάτειρα) 4
9) Κυριάκος Μάγος (Ροδιονίκες) 4

Αμέσως μετά συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση κι έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Βασίλειος Ζήκας
Αντιπρόεδρος: Μαριέττα Παπαβασιλείου
Γενική Γραμματέας: Ειρήνη Φαρμακίδου
Ταμίας: Θαρρενή Ζαννετίδη
Ειδικός Γραμματέας: Αντώνιος Μπίλλης
Μέλη: Μιχαήλ Παυλούς, Δημήτριος Χαντσαρίδης
Αναπληρωματικά Μέλη: Σταυρούλα Σαρρή, Κυριάκος Μάγος.

Πηγή: rodiaki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Χορτοφαγική διατροφή: 10+1 τροφές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας γευστικότερη

Η χορτοφαγία, δηλαδή η αποχή από την κατανάλωση κρέατος και ψαριών γίνεται ολοένα και συχνότερα τρόπος ζωής πολλών ατόμων στη χώρα μας. Συχνά δημιουργείται το διατροφικό δίλημμα αν, με τη συγκεκριμένη διατροφή, ο οργανισμός στερείται πολύτιμα στοιχεία ή μπορεί να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά. Η απάντηση είναι ότι μπορεί, καθώς υπάρχουν τρόφιμα φυτικής προέλευσης, […]

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

05.11.2021 | 14:07

Ράγισμα στο πλευρό ο Μουνάφο

Ο Μουνάφο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων με χτύπημα στο πλευρό υπέστη ράγισμα, όπως έδειξε η ακτινογραφία.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:37

«Ο Μελισσανίδης απείλησε τηλεφωνικά τον Καρυπίδη ότι θα τον βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:19

Ασύλληπτο γκολ από τον μυθικό Ζλάταν με απευθείας φάουλ [vds]

Με ένα απίθανο φάουλ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 25ο λεπτό του ντέρμπι με τη Ρόμα.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

31.10.2021 | 23:58