Πάπου Γκόμεζ: «Ο Γκασπερίνι ξεπέρασε τα όρια και μου επιτέθηκε σωματικά»

Ο Παπού Γκομέζ ύστερα από ένα μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από την Αταλάντα για λογαριασμό της Σεβίλλης, καθώς μίλησε για ένα πρωτοφανές περιστατικό στα αποδυτήρια των Σεβιγιάνων με τον προπονητή του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι. Όπως είπε ο Γκασπερίνι προσπάθησε να του επιτεθεί σωματικά, ενώ όταν ζήτησε από εκείνον να απολογηθεί για την […]

Ο Παπού Γκομέζ ύστερα από ένα μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από την Αταλάντα για λογαριασμό της Σεβίλλης, καθώς μίλησε για ένα πρωτοφανές περιστατικό στα αποδυτήρια των Σεβιγιάνων με τον προπονητή του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Όπως είπε ο Γκασπερίνι προσπάθησε να του επιτεθεί σωματικά, ενώ όταν ζήτησε από εκείνον να απολογηθεί για την πράξη του δεν το έκανε όπως δήλωσε την εφημερίδα “La Nacion”

Μάλωσα με τον Γκασπερίνι, γιατί δεν υπάκουσα σε μία τακτική ένδειξη. Έμέναν 10 λεπτά για να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και μου ζήτησε να παίξω δεξιά, ενώ έπαιζα καλά στα αριστερά.

Του είπα «όχι». Αφού αρνήθηκα, ήξερα ότι στο ημίχρονο θα με αντικαθιστούσε. Έτσι κι έγινε, αλλά στα αποδυτήρια ο Γκασπερίνι ξεπέρασε τα όρια και προσπάθησε να μου επιτεθεί σωματικά.

Αυτό ήταν απαράδεκτο, γι’ αυτό και ζήτησα συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αντόνιο Περκάσι, και του είπα ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω, αποδεχόμενος ότι έκανα λάθος.

Έδειξα ανυπακοή στον προπονητή και δεν ήμουν καλό παράδειγμα, ως αρχηγός. Αλλά είπα στον πρόεδρο ότι χρειάζομαι μια συγγνώμη από τον Γκασπερίνι.

Προσωπικά ζήτησα συγγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για αυτό που συνέβη αλλά δεν έλαβα καμία συγγνώμη από τον προπονητή.

Μετά από λίγες μέρες ενημέρωσα τον πρόεδρο ότι δεν θέλω να είμαι στην Αταλάντα όσο βρίσκεται ο Γκασπερίνι στην τεχνική ηγεσία”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA