ΠΑΟΚ: Βρίσκει τηλεοπτικό συμβόλαιο με προσωπικές επαφές Σαββίδη [pic]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  24.08.2021 | 09:15

Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγαλύτερο όνομα από τις ομάδες που είναι τηλεοπτικά «άστεγες», ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με τη Nova φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Επαφές Σαββίδη Σύμφωνα με τη Live Sport, ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης έχει κάνει προσωπικές επαφές με υψηλόβαθμά στελέχη της πλατφόρμας για συμβόλαιο 1+1 και αντίτιμο που θα ξεπεράσει τα […]

Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγαλύτερο όνομα από τις ομάδες που είναι τηλεοπτικά «άστεγες», ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με τη Nova φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.

Επαφές Σαββίδη

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης έχει κάνει προσωπικές επαφές με υψηλόβαθμά στελέχη της πλατφόρμας για συμβόλαιο 1+1 και αντίτιμο που θα ξεπεράσει τα εννέα εκατομμύρια ευρώ – δίχως να υπολογίζονται τα όποια μπόνους. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ανακοινώσεις σχετικά αναμένονται μέχρι την επόμενη εβδομάδα, ενώ τα μπόνους που θα συμπεριληφθούν στο deal θα είναι μεγαλύτερα από το παρελθόν. Να σημειωθεί ότι για τη σεζόν 2020/21, οι Θεσσαλονικείς έλαβαν 1,5 εκατ. ευρώ για την κατάκτηση του Κυπέλλου και ένα για τη 2η θέση στα playoffs. Υπενθυμίζεται πως το ματς με τη Ριέκα θα μεταδοθεί από το Open.