ΠΑΟΚ – Βόλεϊ: Η… αιχμηρή ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών για Πετρέα

newsroom

|  10.05.2021 | 11:47

Την έντονη αντίδραση τους στην διαφαινόμενη μετακίνηση του Γιώργου Πετρέα στον ΠΑΟΚ εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν. Όπως τονίζουν, διεθνής κεντρικός δεν έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα στον κόσμο των «ασπρόμαυρων» και θεωρούν προς η συγκεκριμένη κίνηση είναι […]

Την έντονη αντίδραση τους στην διαφαινόμενη μετακίνηση του Γιώργου Πετρέα στον ΠΑΟΚ εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν. Όπως τονίζουν, διεθνής κεντρικός δεν έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα στον κόσμο των «ασπρόμαυρων» και θεωρούν προς η συγκεκριμένη κίνηση είναι λανθασμένη.

georgios petreas of greeceΑναλυτικά η ανακοίνωση των φίλων του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Μετά από μια ακόμα πλήρως αποτυχημένη χρόνια του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου, δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να εκδώσουμε ανακοίνωση , θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πάρουμε θέση για τις εξελίξεις στο τμήμα. Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι για το τμήμα, και μετά την αποχώρηση του κυρίου Τσαλοπουλου, το τμήμα μοιάζει να έχει αφεθεί στην τύχη κάποιων που νομίζουν, ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας απρόσωπος σύλλογος που ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει και γουστάρει, καταπατώντας αρχές και αξίες που πρεσβεύουν τα τέσσερα ιερά γράμματα.

Πρόεδρε Θανάση Κατσαρή, διοικούντες του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, κύριε Παϊσιαδη και λοιποί, που ασχολείστε με το τμήμα, σας ενημερώνουμε ότι για εμάς κανένα πρωτάθλημα και κανένα κύπελλο δεν είναι πάνω από την ηθική και την αξιοπρέπεια μας, και ως εκ τούτο σας καθιστούμε σαφές ότι ο Γιώργος Πετρέας είναι ανεπιθύμητος στον δικό μας ΠΑΟΚ. Μαζί με αυτόν είναι ανεπιθύμητοι και όσοι εισηγήθηκαν τον ερχομό του.

Εδώ και καιρό σας είχαμε ενημερώσει, πως για τον συγκεκριμένο αθλητή και για τον τρόπο που έχει συμπεριφερθεί στον παρελθόν προς τον σύλλογο, η πόρτα του ΠΑΟΚ πρέπει να παραμείνει ερμητικά κλειστή. Εσείς ωστόσο επιλέξατε να κλείσετε τα αυτιά σας, και να χαράξετε το δρόμο σας.

Πραγματικά καμία αξία δεν έχει αν αγωνιστικά ο συγκεκριμένος αθλητής βοηθήσει το τμήμα. Κανένας τίτλος δεν είναι πάνω από την αξιοπρέπεια του συλλόγου.

Τα δικά σας λάθη και τις δικές σας αποτυχίες, δεν γίνεται μονίμως να τις χρεώνεται ο σύλλογος. Κάπου εδώ τα συγχωροχάρτια τελειώνουν. Και έχουν ήδη δοθεί πολλά.

Όσοι δεν σέβονται τον σύλλογο, δεν έχουν θέση σε αυτόν.
Απλά, κατανοητά και όμορφα.

Υγ. Καλωσορίζουμε τον κύριο Καλμαζιδη και του ευχόμαστε καλή τύχη στο δύσκολο έργο του. Είμαστε σίγουροι, πως στο μέλλον θα οδηγήσει ξανά τον σύλλογο στην κορυφή, με τρόπο που θα μας κάνει ξανά υπερήφανους. Δυστυχώς για φέτος, τα αγωνιστικά αποτελέσματα έχουν περάσει ήδη σε δεύτερη μοίρα.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ: Β.Ε.Μ,ΚΟΡΔΕΛΙΟ,ΠΑΝΟΡΑΜΑ».

Χορτοφαγική διατροφή: 10+1 τροφές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας γευστικότερη

Η χορτοφαγία, δηλαδή η αποχή από την κατανάλωση κρέατος και ψαριών γίνεται ολοένα και συχνότερα τρόπος ζωής πολλών ατόμων στη χώρα μας. Συχνά δημιουργείται το διατροφικό δίλημμα αν, με τη συγκεκριμένη διατροφή, ο οργανισμός στερείται πολύτιμα στοιχεία ή μπορεί να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά. Η απάντηση είναι ότι μπορεί, καθώς υπάρχουν τρόφιμα φυτικής προέλευσης, […]

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

05.11.2021 | 14:07

Ράγισμα στο πλευρό ο Μουνάφο

Ο Μουνάφο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων με χτύπημα στο πλευρό υπέστη ράγισμα, όπως έδειξε η ακτινογραφία.

01.11.2021 | 00:37

«Ο Μελισσανίδης απείλησε τηλεφωνικά τον Καρυπίδη ότι θα τον βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

01.11.2021 | 00:19

Ασύλληπτο γκολ από τον μυθικό Ζλάταν με απευθείας φάουλ [vds]

Με ένα απίθανο φάουλ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 25ο λεπτό του ντέρμπι με τη Ρόμα.

31.10.2021 | 23:58