ΠΑΟΚ-Βόλεϊ: Ανανέωσε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης[pic]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  14.08.2021 | 20:13

Το τμήμα βόλεϊ της ομάδας του ΠΑΟΚ συνεχίζει τις κινήσεις για τη νέα χρονιά. Το Σάββατο 14/8 ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με το Ραφαήλ Κουμεντάκη. Η ανακοίνωση «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Ραφαήλ Κουμεντάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Ο Έλληνας Διεθνής ακραίος, συνεχίζει για […]

Το τμήμα βόλεϊ της ομάδας του ΠΑΟΚ συνεχίζει τις κινήσεις για τη νέα χρονιά. Το Σάββατο 14/8 ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με το Ραφαήλ Κουμεντάκη.

Η ανακοίνωση

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Ραφαήλ Κουμεντάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Ο Έλληνας Διεθνής ακραίος, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», σε μία σεζόν με στόχο τον πρωταθλητισμό και την ευρωπαϊκή καταξίωση».

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μία καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Θα δώσω το 110% καθημερινά ώστε να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους».