ΠΑΟΚ-Βόλεϊ: Ανανέωσε ο Κοκκινάκης[pic]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  15.08.2021 | 19:45

O ΠΑΟΚ συνεχίζει την ενίσχυση για το τμήμα βόλεϊ, ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας με το Μενέλαο Κοκκινάκη. Η ανακοίνωση Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μενέλαο Κοκκινάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.Ο διεθνής Έλληνας λίμπερο, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων την περσινή σεζόν με τον […]

O ΠΑΟΚ συνεχίζει την ενίσχυση για το τμήμα βόλεϊ, ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας με το Μενέλαο Κοκκινάκη.

Η ανακοίνωση

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μενέλαο Κοκκινάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.Ο διεθνής Έλληνας λίμπερο, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων την περσινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει στα «ασπρόμαυρα» για δεύτερη σερί χρονιά.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Μενέλαος Κοκκινάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η ομάδα θέλησε να με έχει στο ρόστερ της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Θα δώσω για ακόμα μία χρονιά τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε η ομάδα να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της. Εύχομαι το κυριότερο, υγεία σε όλους τους αθλητές και προπονητικά επιτελεία, και να έχουμε ένα δυνατό και όμορφο πρωτάθλημα!».