ΠΑΟΚ: Στην Ανόρθωση ο Ουάρντα
Ετικέτες: ,

ΠΑΟΚ: Στην Ανόρθωση ο Ουάρντα

 newsroom

  |  30.08.2021 | 00:03

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμρ Ουάρντα. Η Ανόρθωση θα αποτελέσει τη νέα επαγγελματική στέγη για τον Αιγύπτιο, καθώς οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ κατέληξαν με τους ομολόγους τους της κυπριακής ομάδας για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Ο «Δικέφαλος» παραχωρεί τον Ουάρντα διατηρώντας 50% ποσοστό μεταπώλησής του, εφόσον με την παρουσία του στην […]

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμρ Ουάρντα. Η Ανόρθωση θα αποτελέσει τη νέα επαγγελματική στέγη για τον Αιγύπτιο, καθώς οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ κατέληξαν με τους ομολόγους τους της κυπριακής ομάδας για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Ο «Δικέφαλος» παραχωρεί τον Ουάρντα διατηρώντας 50% ποσοστό μεταπώλησής του, εφόσον με την παρουσία του στην Ανόρθωση εξασφαλίσει συμβόλαιο σε άλλο σύλλογο.

Οι Θεσσαλονικείς γνωστοποίησαν απόψε το γεγονός αναφέροντας: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Ανόρθωση για τη μεταγραφή του Αμρ Ουάρντα. Ο Δικέφαλος διατηρεί 50% ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του».