ΠΑΟΚ: Στέλνουν στόπερ της Γαλατασαράι στην Τούμπα [pics&vid]

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  20.08.2021 | 14:14

Παίκτη για το κέντρο της άμυνας φέρνουν στο στόχαστρο στου ΠΑΟΚ τουρκικά και γαλλικά δημοσιεύματα. Το μεταγραφικό σενάριο αναφέρει ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση Κονγκολέζου στόπερ της Γαλατασαράι. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να εκδήλωσε επίσημα ενδιαφέρον για τον Κριστιάν Λουινταμά. Ο 27χρονος στόπερ έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την […]

Παίκτη για το κέντρο της άμυνας φέρνουν στο στόχαστρο στου ΠΑΟΚ τουρκικά και γαλλικά δημοσιεύματα. Το μεταγραφικό σενάριο αναφέρει ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση Κονγκολέζου στόπερ της Γαλατασαράι.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να εκδήλωσε επίσημα ενδιαφέρον για τον Κριστιάν Λουινταμά. Ο 27χρονος στόπερ έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, η οποία δεν είναι αρνητική στο να τον παραχωρήσει, εάν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού. Ο Λουινταμά έχει αγωνιστεί και στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας του Κονγκό.