ΠΑΟΚ: Πρόταση δανεισμού της Τορίνο για τον Κούτσια με ρήτρα 6 εκατ.ευρώ

Η Τορίνο έχει εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Γιώργου Κούτσια στην Γκρανάτα, με τους Ιταλούς μάλιστα να αναφέρουν πως θα τοποθετηθεί και ρήτρα αγοράς ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, η Τορίνο έχει στρέψει την προσοχή της σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, […]

Η Τορίνο έχει εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Γιώργου Κούτσια στην Γκρανάτα, με τους Ιταλούς μάλιστα να αναφέρουν πως θα τοποθετηθεί και ρήτρα αγοράς ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, η Τορίνο έχει στρέψει την προσοχή της σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, αφού έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Κούτσια.

«Η Τορίνο στοχεύει σε ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει σταλεί ήδη προσφορά στον ΠΑΟΚ για δανεισμό με ρήτρα εξαγοράς στα έξι εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά του «Tuttomercatoweb».

Πάντως, ο ΠΑΟΚ έχει πει «όχι» στην προοπτική να φύγει ο παίκτης δανεικός και φαίνεται οι «γκρανάτα» θα επιστρέψουν με νέα προσφορά.