Ετικέτες: ,

ΠΑΟΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Ολιβέιρα

 newsroom

  |  18.08.2021 | 21:55

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Νέλσον Ολιβέιρα μετέφερε μέσω επίσημης ενημέρωσής του ο ΠΑΟΚ και δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον Πορτογάλο επιθετικό. Συγκεκριμένα θα υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Έτσι, η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στους έξι μήνες. Αναλυτικά: Ο Νέλσον […]

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Νέλσον Ολιβέιρα μετέφερε μέσω επίσημης ενημέρωσής του ο ΠΑΟΚ και δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον Πορτογάλο επιθετικό. Συγκεκριμένα θα υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Έτσι, η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στους έξι μήνες.

Αναλυτικά:

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Μποέμιαν για το Europa Conference League. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Οι πρόσθετες κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιβεβαίωσαν το ιατρικό πόρισμα κι ο Ολιβέιρα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατό του.

Η επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19.08) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια. Ο Ολιβέιρα θα παραμείνει στην πατρίδα του για το πρώτο στάδιο αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη πορεία της αποκατάστασης.

Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.