ΠΑΟΚ – Μίτριτσα: «Θα γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι» [vid]

ΠΑΟΚ – Μίτριτσα: «Θα γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι» [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  17.09.2021 | 14:17

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Γιβραλτάρ, αφού επικράτησε της Λίνκολν με 2-0. Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα εξέφρασε τη πίστη του στον ΠΑΟΚ. Οι δηλώσεις του Μίτριτσα Για την επιστροφή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ευρώπη και που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Το σημαντικότερο όμως είναι η νίκη, γιατί ήρθαμε εδώ […]

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Γιβραλτάρ, αφού επικράτησε της Λίνκολν με 2-0. Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα εξέφρασε τη πίστη του στον ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του Μίτριτσα

Για την επιστροφή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ευρώπη και που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Το σημαντικότερο όμως είναι η νίκη, γιατί ήρθαμε εδώ μετά από μία ήττα. Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς».

Για τα παιχνίδια ανά τρεις ημέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Είναι πολύ δύσκολο για εμάς γιατί ταξιδεύουμε αρκετά. Διαθέτουμε όμως πολλούς και καλούς παίκτες σε κάθε θέση και δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για την εικόνα της ομάδας και τις δυσκολίες: «Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ο τρόπος που παίξαμε. Ξέραμε ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι συνθετικός, ο αέρας και όλες οι συνθήκες το έκαναν πιο δύσκολο. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη».

Για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό για κάθε παίκτη να σκοράρει, και για εμένα ήταν. Το γκολ αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Δεν είμαι στο κορυφαίο επίπεδο που μπορώ να φτάσω και σίγουρα θα γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι και μετά από λίγο καιρό θα είμαι στο 100%».