ΠΑΟΚ: Mερική ρήξη χιαστού o Oλιβέιρα

 newsroom

  |  13.08.2021 | 14:02

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεκίνησε το χθεσινό (12/8) παιχνίδι με τη Μποέμιαν στην Τούμπα με μειονέκτημα από το παιχνίδι του Δουβλίνου, όμως αυτό δεν κατάφερε να προβληματίσει τον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι Θεσσαλονικείς «καθάρισαν» τους Ιρλανδούς και πλέον επικεντρώνονται στην τελευταία «δοκιμασία» για την πρόκριση στους ομίλους του Conference League. Ο ΠΑΟΚ στον δρόμο του θα βρει την […]

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεκίνησε το χθεσινό (12/8) παιχνίδι με τη Μποέμιαν στην Τούμπα με μειονέκτημα από το παιχνίδι του Δουβλίνου, όμως αυτό δεν κατάφερε να προβληματίσει τον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι Θεσσαλονικείς «καθάρισαν» τους Ιρλανδούς και πλέον επικεντρώνονται στην τελευταία «δοκιμασία» για την πρόκριση στους ομίλους του Conference League. Ο ΠΑΟΚ στον δρόμο του θα βρει την Ριέκα.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα στον ΠΑΟΚ ωστόσο, με τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος μετά την πρόκριση επί της Μποέμιανς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε στο γόνατο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Πορτογάλου επιθετικού έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ ο τρόπος της αποθεραπείας του και θα φανεί το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Δεδομένα πάντως πρόκειται για ένα μεγάλο αγωνιστικό πλήγμα καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στον Ολιβέιρα στη γραμμή κρούσης, με τον Πορτογάλο φορ να αποτελεί τη βασική επιλογή στην κορυφή της επίθεσης.