ΠΑΟΚ – Χάντμπολ: Παρέμεινε η Καραχαρίση

ΠΑΟΚ – Χάντμπολ: Παρέμεινε η Καραχαρίση

 newsroom

  |  17.08.2021 | 20:02

Στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και τη φετινή σεζόν η Ραφαέλα Καραχαρίση. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασία τους με την 25χρονη περιφερειακή για τον επόμενο χρόνο, ώστε να διατηρήσουν τα κεκτημένα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, […]

Στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και τη φετινή σεζόν η Ραφαέλα Καραχαρίση. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασία τους με την 25χρονη περιφερειακή για τον επόμενο χρόνο, ώστε να διατηρήσουν τα κεκτημένα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ραφαέλα Καραχαρίση, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Η 25χρονη περιφερειακή παίκτρια συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στον ΠΑΟΚ Mateco, σε μία ακόμα χρονιά που έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό και την ευρωπαϊκή καταξίωση.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Mateco, η Ραφαέλα Καραχαρίση δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι χαρούμενη που συνεχίζω για δεύτερη χρονιά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά υγιή, χωρίς τραυματισμούς».