Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής κολύμβησης κορασίδων: «Τεράστια προσπάθεια για την ανάπτυξη»

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής κολύμβησης κορασίδων: «Τεράστια προσπάθεια για την ανάπτυξη»

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής κολύμβησης στην κατηγορία Κορασίδων Β', με τον σύλλογο του ΚΟΗ να κατακτά το πρωτάθλημα.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής κολύμβησης στην κατηγορία Κορασίδων Β’, με τον σύλλογο του ΚΟΗ να κατακτά το πρωτάθλημα. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής κολύμβησης Κορασίδων: «Τεράστια προσπάθεια για την ανάπτυξη»

Η ομάδα από το Ηράκλειο Κρήτης πήρε 91 βαθμούς, στη συνολική βαθμολογία, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, με τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης να κατακτά τη δεύτερη θέση με 86 βαθμούς, ενώ τρίτος τερμάτισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 84 βαθμούς.

Η υπεύθυνη του αθλήματος και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ, Δέσποινα Καράμπελα, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής κολύμβησης Κορασίδων: «Τεράστια προσπάθεια για την ανάπτυξη»

«Την Κυριακή ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων Β’.

Οι αθλήτριες παρόλο που είχαν μεγάλο χρονικό διάστημα να συμμετάσχουν σε αγώνες λόγω της πανδημίας, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά.

Η διεξαγωγή των αγώνων κύλησε άρτια και ομαλά σε όλα τα επίπεδα τόσο για τους συλλόγους όσο και για την οργανωτική επιτροπή.

Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, για την στήριξη του στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη του αθλήματος και ευελπιστώ σε μία ανοδική πορεία, τόσο στον αριθμό των αθλητριών που συμμετέχουν, όσο και των επιτυχιών του τμήματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης».